Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Кой е цветът на живота ти

Кой е цветът на живота ти

  • 22.02.13 07:32#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Кой е цветът на живота тиДатата на раждане може да покаже какъв е основният цвят на живота ви, в който е оцветена и вашата аура. Съберете деня, месеца и годината на раждане, за да получите вашето число. Числата 11 и 22 са известни като „доминиращи".
    Пример: Ако сте родени на 13 февруари 1970 година, основният цвят на живота ви може да се разбере по схемата: 13.02.1970 = 1+3+0+2+1+9+7+0 = 23. Полученото число се намалява до еднозначно чрез събиране: 2+3 = 5. На числото 5 съответства светлосиният цвят.

    За какво говори цветът:

    Числото 1 - червен цвят
    Целият ви живот ще бъде изживян с много страст, чувственост и любов. Именно любовта ще ви мотивира и води напред. Носителите на червен фон на аурата са хора на честта, целеустремени, разкрепостени и оптимистични.

    Числото 2 - оранжев цвят
    Оранжевото говори за емоции и здраве. С оранжев фон на аурата хората са контактни, добри и отзивчиви към нуждите на хората. Вие съчувствате на по-слабите и се опитвате да им помагате.Родени сте за благородни мисии.

    Числото 3 - жълт цвят
    Жълтото говори за творчество и интелект. Носителите на жълтия фон на аурата се самоутвърждават чрез съзидателна дейност. Тяхното присъствие огрява и очарова околните. Цял живот търсите съвършенството.

    Числото 4 – зелен цвят
    Вие живеете природосъобразно и търсите мира в себе си. Вярвате в хората и в тяхното изначално. Не променяте лесно намеренията, визията и мнението си. Търсите хармонията с околната среда. Лесно се адаптирате.

    Числото 5 - светлосин цвят
    Този цвят говори за талант, любов към пътешествия и стремеж към търсенето на истината. Светлосиньото показва творчески способности, богато въображение и светъл ум. Носителите му се чувстват вечно млади и способни на всякакви дела.

    Числото 6 - син цвят
    Синьото е свидетелство на благородство и хуманизъм. По правило носителите му са уверени хора, отговорни и грижливи към околните. Хората инстинктивно чувстват това и се стремят към тях.

    Числото 7 – виолетов цвят
    Това е цветът на духовността, интуицията и ясновидството. Носителите на виолетовия фон на аурата имат изострена чувствителност и интуитивен дар. Помагайки на хората, те проявяват сдържаност и такт. Не обичат да търсят помощ от някого, разчитат на собствени сили.

    Числото 8 - розов цвят
    Цветът свидетелства за нежност, но и за целеустременост и трудолюбие. Хората с този фон на аурата са грижовни. Тези качества обаче, не им пречат да отстояват собственото си мнение и твърдо да поддържат гледната си точка. Склонни са да мислят повече за чуждото добро, отколкото за своето.

    Числото 9 - бронзов цвят
    Този цвят говори за хуманизъм и саможертва. Носителите му са, грижливи и в същото време решителни. Те с желание помагат без да се натрапват. Повечето от тях имат позитивно мислене. Не са горделиви.

    Числото 11 - сребърен цвят
    Сребърното говори за интуиция, идеализъм и мечтателност. Това са духовни личности, надарени с творческо въображение и голяма итуиция. Те са благородни, честни и доверчиви. Най-много разчитат на обствената си интуиция.

    Числото 22 - златен цвят
    Свидетелство за безграничен потенциал. Този цвят говори за наличието на големи способности и отговорност. Тези хора са съпътсвани от успех. Те имат високи идеали, а когато ги реализират са щастливи. Родени лидери, с енергетика предаваща се на околните.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.02.13 06:52#2MorenaMorenaНовакРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Кой е цветът на живота ти11, :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.13 09:50#3BlareBlareНовакРегистрация: 23.02.13Град: ВрацаОтговори: 5от: Кой е цветът на живота ти3 :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.13 11:37#4ИветаИветаНовакРегистрация: 20.07.12Град: ЯмболОтговори: 4от: Кой е цветът на живота ти6 :y: И описанието е вярно ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.13 02:39#5mimimimiНовакРегистрация: 01.08.11Град: ДимитровградОтговори: 2от: Кой е цветът на живота ти8 напълно вярно :y: :y:
    само цвета не харесвам
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.02.13 01:50#6Hekate29Hekate29НовакРегистрация: 25.02.13Град: -Отговори: 2от: Кой е цветът на живота тиzashto nqma 10 ? ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.13 03:02#7РосиРосиНовакРегистрация: Град: -Отговори: 3от: Кой е цветът на живота ти3 Описанието е вярно, а всъщност жълтото ми е любимият цвят ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest