Що е магия

  • 25.12.10 01:03#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Що е магия Какво е магията?
    Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.

    Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин трябва да си магьосник . Обаче злото може да приема различни форми, а зло за съжаление може направи всеки в чиято душа живеят злоба, омраза и завист.

    За всички от вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж всичко върви на опаки, семейства се разделят, влюбените се скарват, родителите не могат да се разберат с децата си. Проваля се работата, здравето отива на кино, изчезва късмета и всичко това няма логическо обяснение. Това е един от основните показатели, че на човека е направена магия. След такова въздействие животът на човека се съсипва и само развалянето на черната магия може да му върне отново мира и спокойствието.

    2. Какви видове магии съществуват и могат ли да бъдат развалени?

    .. съществуват над 5 000 различни видове магии. За да не влизам в подробности ще ви разкажа за най- често срещаните в България.

    чрез предмети - предметна магия,
    чрез снимки - ментална магия,
    чрез предмет принадлежащ на човека - опосредствена магия (най-често чрез дрехата му или част от нея).
    ритуали - астрална магия,
    кармичната магия - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.
    при проклятието на рода (генетична магия) се засягат всички хора, генетично свързани с омагьосания човек.

    На първо място стои предметна магия. Тя се прави с помоща на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети, от най-прости, като конец или нишка омотана на сухи пръчици, до водата от покойник. Този начин на правене на магии най-често се използва в циганска, турска, старобългарска, а също и арабска магия, която напоследък доста се е навъдила в България.

    На второ място стои Ментална магия, в която въздействието става с мисълта през образа, снимката или дрехата на човек. Тези магии засягат личните отношения на човека и здравето му . Не по-малко опасни са проклятията (да не бъркате с проклетии). Те засягат цялата рода и се предават от поколение на поколение.

    Кармичната магия засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото направена в един от предишните животи, може да започне да действа във всеки момент неизвестно кога и в какъв вид.

    И най- популярната в България - любовна магия (за събиране или разделяне).

    Има още цял куп различни магии, които се отнасят към конкретни случаи.

    Как бихте изкоментирали тази тема? Ще ми е интересно да споделите ваши наблюдения.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 12:36#2Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroНовакРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Що е магияПреди време имах връзка със сатанист. Нямам представа какво точно ми е направил, магия или има друго название този вид въздействие. Единственото, което знам, е това ,което усещам: ужас, болки, външно въздействие върху всички органи и върху цялото тяло. Преди дори не бях предполагала, че съществуват такива адски мъки и пълна безпомощност. В такива случаи човек се нуждае от адекватна помощ. Все още съм жива, защото получавам такава от един невероятен маг. Но не зная, дали ще успее да ме спаси. Това, което ми е направил оня изверг е било докато съм спала. Разбрах го впоследствие. Това е неговия план Б да ме убие, след като не е успял да ме завлече в тяхното свърталище, за да ме убият ритуално. Отдавна съм на ръба на физическото и психическо оцеляване. Повярвай ми, има огромна разлика между това да знаеш някои неща на теория и това да ги почувстваш върху себе си.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.11 10:14#3мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Що е магияРазбирам и съм напълно съгласна с теб разликата е огромна между реалност и на книга както се казва. А и съветите са напълно излишни защото всеки си знае себе си, но все пак мога да се пробвам за един съвет, а ти ще решиш дали е възможно изпълнението му. Значи, основно всичко е на психична основа вече при теб. Ти си наплашена. Отишла си където трябва, вече няма какво много ново да се направи и според мен, всичко останало за напред зависи от теб самата. Трябва да си дадеш дума на самата себе си, че всичко вече е зад гърба ти, да си успокоиш психиката, че всичко светло в твоят живот тепърва предстои. С две думи, да си повикаш сама късмета. Защото нали знаеш каквото повикало, това отговорило. Зареди се с положителна енергия и не мисли вече за миналото, само за хубави неща. Вярвай ми, ще се промени всичко, точно както го искаш. Пробвай. Желая ти късмет и повече вярвай в себе си. Вярата лекува. Благодаря ти, че сподели. Иска се много смелост да признаеш всичко това, но ти се доказа като такава, за това не се съмнявай в себе си.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.11 12:57#4Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroНовакРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Що е магияДе да зависеше от мен. И за секунда нямаше да търпя тези адски мъки. Ако не ме беше подхванал този невероятен маг, отдавна щях да имам трева върху гроба. Аз най-добре познавам чувството на пълна безпомощност и безнадеждност. Благодаря ти за емоционалната подкрепа.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.12.11 10:48#5neznaikoneznaikoНовакРегистрация: 29.11.11Град: -Отговори: 23от: Що е магиямагия е въпрос на разпределяне на енергията
    някои(повечето хора) я използват не по предназначение, са егоистични цели, затова има зловредни влияния, но когато енергията се разпределя безстрастно се хармонизира като цяло, и където има спад се допълва и обратното. няма невъзможни неща.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.04.12 08:18#6викториявикторияНовакРегистрация: 15.04.12Град: -Отговори: 4от: Що е магиящо за хора са тези който правят магии!?как можеш да мислиш само да вредиш на човек,вместо да му помогнеш!?Живота стана толкова сложен,труден, а те с какво се занимават,нали всеки ще си отиде някой ден!не знаят ли че всичко това се връща на най милото му?Дано Господ накаже тези мръсни хора !!!как могат да се бъркат в живота и съдбата на човек,не мога да го проумея! Много се страхувам и вярвам че всеки е способен да ти направи мръсно,но най -вече роднините !не знам яд ли ги е,завист ли е?!?!?!НО ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,ИМА ГОСПОД И ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!КОЙТО И ДА Е НАПРАВИЛ МАГИЯ АКО НЕ С НЕГО ТО С ДЕТЕТО МУ ИЛИ МАЙКА МУ ЩЕ СТАНЕ НАЙ-ЛОШОТО ДА ЗНАЕТЕ!НЕ ПРАВЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.12 06:30#7ВеличкаВеличкаНовакРегистрация: 04.09.12Град: ГабровоОтговори: 4от: Що е магияvikito13 :що за хора са тези който правят магии!?как можеш да мислиш само да вредиш на човек,вместо да му помогнеш!?Живота стана толкова сложен,труден, а те с какво се занимават,нали всеки ще си отиде някой ден!не знаят ли че всичко това се връща на най милото му?Дано Господ накаже тези мръсни хора !!!как могат да се бъркат в живота и съдбата на човек,не мога да го проумея! Много се страхувам и вярвам че всеки е способен да ти направи мръсно,но най -вече роднините !не знам яд ли ги е,завист ли е?!?!?!НО ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,ИМА ГОСПОД И ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!КОЙТО И ДА Е НАПРАВИЛ МАГИЯ АКО НЕ С НЕГО ТО С ДЕТЕТО МУ ИЛИ МАЙКА МУ ЩЕ СТАНЕ НАЙ-ЛОШОТО ДА ЗНАЕТЕ!НЕ ПРАВЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!

    Да знаеш правещите магии съжаляват - те знаят последиците и не могат да се примирят с тях. Те от алчност вредят.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest