Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Протестите в годината на Змията бяха предсказани

Протестите в годината на Змията бяха предсказани

  • 21.02.13 07:14#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Протестите в годината на Змията бяха предсказаниЗащо се засили народното недоволство срещу монополите в България? Защо точно сега? Отговорът се крие в годината на Черната Водна Змия, която настъпи на 10-ти февруари, малко след новолунието във Водолей. Още в края на миналата година бяха предсказани масови протести на места, където "чашата е преляла", защото Змията не обича да я тъпчат и се противопоставя.

    Това е година на големи възходи и големи падения, защото Змията е знак на крайностите. Хороскопът дава само насоките и предупреждава за опасностите, но дали годината ще е добра или лоша, не зависи от звездите, а само и единствено от нас. За да бъде постигнат напредък през годината, всички начинания трябва да се изпълняват бавно и методично, без излишно суетене и бързане, без хаос. Протестиращите хора по улиците, гражданското общество ще се събудят (благодарение и на Змията), но те трябва да бъдат гъвкави като нея, за да успеят. Агресията само може да попречи за постигане на целите. Разговори и разбиране – това са ключовите думи. И разбира се, мерки трябва да бъдат взети незабавно, но умно!
    Годината вероятно ще е по-трудна за хората, които обичат да изразяват шумно своята гражданска позиция. Това не са змийски качества и там тя ще хапе лошо. За да успеят, тези хора трябва да я заблудят, като много добре премислят начина на своите протести и си съставят добри тактически и стратегически планове.
    Основният знак, под който ще премине годината, се характеризира с колебливост и нестабилност. А това означава, че преди да вземете каквото и да било решение, най-добре е първо сериозно да помислите. Змията обича мъдрите и онези, които разсъждават. Но в същото време тя е коварна и има две страни. Приeма само ледената пресметливост и държи сметките да са чисти, но в същото време - настоява да мислите, а не да действате емоционално.
    Водната природа на Черната Змия през 2013 г. обещава успех на всички, които действат умно, дава им шансове да постъпват правилно, да взимат мъдри решения и да действат справедливо - учени, анализатори, политици, аналитици, учители, журналисти, писатели... Ако отстъпите от тези правила обаче, тя може жестоко да ви ухапе. Все пак не забравяйте, че ако не я дразните, просто ще се плъзне край вас.
    Змията води аскетично съществуване, ловува само когато е гладна и не харесва прекаленото разточителство. Затова предполага ограничаване на разходите през 2013-та. Тя има студен и пресметлив характер.
    Ще печелят мислещите държавници!
    По върховете на държавите през годината успехи ще имат онези лидери, които мислят и не действат прибързано, а целенасочено, по план и след задълбочен анализ. Чиновниците да чакат кадрови промени. Бурни възходи и още по-бурни падения вещае в политиката двойствената природа на Змията. Тя обаче подкрепя работата в екип. Ако не се заработи по нов начин (с много мислене, подобряване на квалификацията и допълнително обучение), всяка дейност може бързо да се обърне в пълен провал. Затова и в живота, и в политиката ще успяват онези, които постъпват честно и мъдро.
    Снимка: Орлов мост, гр. София, www.trud.bg/
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest