Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология» Гадания за деня по датата на раждане

Гадания за деня по датата на раждане

  • 14.02.13 07:37#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89 Гадания за деня по датата на ражданеЗа да разберете какъв ще бъде конкретният ден за вас – ползотворен или такъв, в който трябва да сте предпазиливи, можете да направите следното гадание. Направете тези изчисления! Съберете: денят, в който сте родени с денят, за който искате да направите гаданието и неговата дата. Ето как става това:
    Пример:
    родени сте на 12 декември (в случая месецът няма значение, записвате само числото 12)
    интересува ви какъв ще бъде за вас ден – понеделник . Той се отбелязва с цифра 1. (вторник – 2, сряда – 3, четвъртък – 4, петък – 5, събота – 6, неделя – 7). Записвате неговата цифра.
    вижте в коя дата е понеделник. Например днес е в 15 март. (март няма значение, в случая записвате числото 15.)
    Как да изчислите крайният резултат по примера:
    Събирате трите числа: 12 + 1 + 15 = 28, 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 (Събирате докато получите едноцифрено число. Вашият краен резултат в случая е 1.Вижте гаданието си за деня на 1.
    1 - Амбиция и неправилна оценка ще създадат конфликти с колегите на работното място. Бъдете внимателни, прозорливи и предпазливи. В този ден под светлините на прожекторите е вашата работа, така че я изпълнявайте съвестно. Денят обаче е подходящ да поискате повишение, но без да бъдете агресивни и при условие, че сте сигурни, че го заслужавате.
    2 - Днес се чувствате спокойни и уверени в себе си. Не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици за вас и вашите колеги. Просто се радвайте на деня и си правете нещата, както си знаете. Рутината, а не новаторството – ще ви доведе до успеха.
    3 - Нереални обещания ще усложнят живота не само на работното място, а и у дома, ако им се доверите. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си хората, към които не изпитвате доверие. Затова пък можете да разчитате на истинските си приятели. Те са тези, които са с вас от години. В любовта имате късмет.
    4 - Проведете всички важни срещи до обяд. Следобед подгответе и съгласувайте документите. Ако имате имотни делби и проблеми с роднини, сега е моментът да ги приключите. Това е ден за равносметка и вземане на решения, само след разумно премисляне на ситуацията.
    5 – Денят ще е много успешен във всяка една сфера. Съдбата ви подкрепя и можете да очаквате късметът ви да проработи. Можете да поставите ново начало и дори да имате претенции. В любовта трябва да кажете какво точно очаквате от партньора си, ако не сте доволни от нещо. Той ще ви послуша.
    6 - Не се ровете в излишни подробности, които ви пречат да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете, ще си навредите сериозно. Начинанията са успешни, ако са добре обмислени. В любовта не очаквайте нищо съществено. Пътуване, което сте замислили, е малко вероятно да бъде такова, каквото го очаквате.
    7 – В този ден нямате желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Не влизайте в конфликт на работното място! В любовта имате шанс да получите отговор на въпрос, който отдавна задавате.
    8 - Олеква ви от проблемите, с които се справихте, и започвате да разсъждавате философски за нещата от живота. Не започвайте важни нови занимания, но пък се отпуснете, защото нещо вече сте постигнали. Денят не е перфектен за кариера, но в любовта може да получите приянта изненада.
    9 - Отношенията с вашата интимна половинка са напрегнати. Ревността ви е прехвърлила всички допустими граници. Ще се почувствате самотни. Трябва да се извините, защото виновниците сте вие. Откривате , че хората, с които се срещате, са различни от представите ви. Това ще ви накара да се отдръпнете от тях. Нямате желание да се справите със задълженията си на работното място.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest