Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Магията, колкото опасна, толкова и полезна

Магията, колкото опасна, толкова и полезна

  • 13.02.13 06:51#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Магията, колкото опасна, толкова и полезнаМагиите са два вида: ОТРИЦАТЕЛНИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ.
    Когато живота ни се обърка,и започнем да се въртим в омагьосан кръг, и спре да ни върви в ЛИЧЕН, СЛУЖЕБЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН план - отговорът е магическо замърсяване на 100%. Това замърсяване може да се получи от лоши хора около нас, от нас самите т.е страх, стрес, несигурност са авто магии, които сами си правим без да осъзнаваме това, и родови такива, които вървят по кръвен път от роднини замърсени по някакъв начин. Родовите магии са често срещано явление, които пречат на всички в семейството, или насочена такава към определен човек посредством вибрациите могат да поразят най-слабия в семейството без да е виновен за това. Направена магия за лошо за определен човек или семейство, трябва да бъде махната веднага, защото не се знае в каква посока ще избие и какви поражения може да даде. Тя може да порази здравето му, може да порази личния му живот, т.е да тласне човек към алкохолизъм, да причини безплодие, да не може да създаде семейство, наркомания, изневери в семейството, безпаричие, разводи, пропадане на бизнеса, страхова невроза, нервно напрежение, пропадане във всяко едно отношение, пълен невървеж във всичко.

    ПОЛОЖИТЕЛНАТА МАГИЯ, направена от специалист може да промени изцяло съдбата Ви към по добро. Човек роден без късмет, на който не му върви в нищо, буксува във всяко едно отношение, не може да създаде семейство, или пие буйства и крещи, не може да се задържи на работа, сеещ омраза около себе си, пълен неудачник във всяко едно отношение - на такъв човек задължително трябва да му се направи магическо пречистване, след което да му се направи защита за цял живот и да му се промени съдбата към добро, чрез положителна магия.

    Магически може да се зацапа и едно новородено дете, ако майката е била с магии когато е заченала, тогава по време на раждането детето издърпва всичко от утробата й. И по такъв начин се предават магическите замърсявания.
    ОБРАЗНО КАЗАНО ЧОВЕШКОТО ТЯЛО представлява един комин, който като се задръсти със сажди, и пушекът започне да влиза вътре в тебе, ти започваш да кихаш и да кашляш и да се чувстваш некомфортно. Така киха и кашля Вашето духовно тяло, когато е зацапано, затова то трябва да бъде изкъпано, т.е. магически пречистено поне веднъж в годината. Както се грижим за физическото тяло и го къпем всеки ден, така веднъж годишно трябва магически да изчистим и нашето духовно тяло, от нас самите. Лошите мисли, стрес, страх, сънуване на лоши сънища, предричане на лоши неща са авто магии, които сами си правим. Това са предпазни мерки срещу замърсяване от нас самите. За предпазване от лоши хора правя защита за цял живот и нищо не може за в бъдеще да Ви порази.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest