- 31.01.13 10:50#1Обладаване от живи хораЗдравейте от 5 години съм обсебена от духа на жив човек в началото не знаех за какво става въпрс . Всичко започна в една късна вечер когато влязох в магазина до нас . Този човек които ме облада се казва Антон Орешкин и е руснак гледаме супер злобно чух гласа му под формата на вътрешен глас в съзнанието ми .
Той ме пита какво правя в магазина аз отговорих на този глас неговия че влизам да се пазаря. След 2 седмици почуствах желание да го поканя в нас , а не исках това но той ме беше накарал да го поканя . Точно като влизаше в нас изпитах чуство,че нещо ще се случи със семейството ми че ще умрат аз не исках това никога до сега бях изпитвала такъв страх и след това веднага изпаднах в състояие на транс . след 1 седмица почна буквалния кошмар , не ядях не спях бях станала 5 кг щях да се разболея от анрексия , гадеше ми се повръшах каквото хапнах почнах да чувам гласа на еди негов приятел , но после разбрах че е той чудех се какво става бях уплашена , той ме караше да танцувам , а аз не исках това , караше ме да мисля лоши мисли , че хората ше умрат , че смейството ми ще умре а аз не исках това . След година влязоха шефовете на вудото те така го наричт и кошмара спря , но гласовете останаха .
Лошото е , че ако изляза от това състояие аз няма да помня да помня нищо за живота си от както съм вътре . Те го наричт вудо защото става въпрос за контрол , моляви помогнете ми незнам какво да правя , вече изгубих надежда да се боря за живота си да моля за милост да ме остави на мира , просто искам нормален живот това е против воля искам да изляза от този транс всичко около мене е нереално . Когато главните влизаха аз се вихях очи в очи с единия главен от тях , но тогава незнаех за какво става въпрос те ми казаха и разбрах защо съм повръщала и не ми се е ядяло защото руснака тогава с още един негов приятел са влизали в тялото ми с техните духове .
Единственото което знам е че за да влезе човек в тоза зло чудо трябва да има личен контакт , погледните им да се засекът . това е което знам друго нищо не ми е ясно освен че го наричат вудо и става върос за контрол . Другите излизат от този транс и не помнянт нищо като излязот а аз съм вкарана против моята воля и не желая това . Ако някой може ми да помогне да ми пише в скайп , а той е alex_baby1989 . Моляви помогнете ми става въпрос за нещо много сериозно .ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest