Sanovnik.bg»Форум»Съновник»След половин година сънувах дядо

След половин година сънувах дядо

• 26.01.13 10:41#1izabelaaizabelaaРегистрация: 26.01.13Град: -Отговори: -След половин година сънувах дядоЗдравейте! Моля Ви за помощ! Преди половин година почина дядо ми и от тогава много искам да видя духа му или да го сънувам, но не стана нищо. Точно на деня, в който се навърши половин година сънувах, че вкъщи има дух, но не сънувах и дядо... Само че тази нощ го сънувах. Сънят ми представляваше как той се връща от мъртвите... Буквално! Сънувах, че отивам да говоря нещо с него, но той не може да ми отговори и само кима. Когато го попитах дали знае за всичко, което ми си случи през последните шест месеца той кимна положително... А в същото време съм влюбена в едно момче, което ми разби сърцето (също след смъртта му) и когато го попитах знаеш ли, че го харесвам, той ми кимна. Значи ли това, че той не иска да съм с него?! Моля Ви кажете ми!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.13 04:11#2GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: След половин година сънувах дядоМило момиче, вече за незнам кой път пиша че не е хубаво да се говори с мъртвите, не е говорил с теб защото не е на хубаво и той го знае. Мъртвите виждат и знаят по-добре от нас, съгласяването му с теб означава че е видял всичко през което си минала. Но ще трябва да освободиш душата на дядо си за да може той спокойно да си отиде от Земята, когато скърбим за някой много или искаме да го видим насън и т,.н. ние задържаме душата и така тя стои приклещена м/у "два свята".Колкото повече мислиш и го търсиш толкова повече го задържаш тук. Освобо ди го
    А колкото до момчето, не те заслужава...Опитай се да гледаш и от полужителната страна сега имаш опит и с болката
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.13 02:21#3petiapetiaРегистрация: 16.02.13Град: ПлевенОтговори: 2от: След половин година сънувах дядоСъс сигурност знае всичко през което си преминала и вярвай че той е с теб и ще ти помага винаги с каквото може макар и от другия свят.Това че не си го сънувала преди не означава че не е идвал и преди при теб.Вероятно просто преди това не си го усещала.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest