Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Обладаване от живи хора

Обладаване от живи хора

  • 21.01.13 09:53#1Aleksandrina Aleksandrina НовакРегистрация: Град: ВарнаОтговори: 5Обладаване от живи хора Здравейте, моята е история е дъгла, но ще ви разкажа на кратко.

    Всичко започна преди 5 години , видях един свой стар познат в магазина до нас , той ме гледаше супер злобно аз се уплаших. След това докато ме гледаше чух го под формата на глас какво правя с магазина ме пита , аз отговорих на този глас, че съм в магазина да си пазаря . След някъде около седмица почуствах желание да го поканя в нас, но не исках това някакво чувство ме накара да го поканя . Докато влизаше в нас усетих чуство, че нещо лошо ще се случи със семейството,че ще умрат .

    Бях изплашена до смърт питах го защо ще умрат, а той почна да се смее. След 1 седмица почна големият кошмар , почнах да чувам някакви гласове от типа лошо ще ти стане , аз се страхувах мислих някакви лоши неща които не исках да ги мисля , страхувах се от тези неща . Не се хранех с дни постоянно чувах , че семейството ми ще умре , че нещо лошо ще се случи с тях. Отначало не знаех каква е причина, но после ми казаха , този човек ми е направил или вудо или ме е обсебил с духа си. За обладаване от духове на мъртви хора съм чувала , но за обладаване от духове на живи хора не съм , за това моля ви помогнете ми от години търся отговор на тази загадка , от както видях този човек в магазина се чувствам в състояние на транс ,всичко около мен е нереално , има и друго изляза ли от този транс аз няма да помня нищо за живота си от както съм вътре . Не знам какво да правя целият ми живот отиде на кино ,ако искате да ви разкажа цялата история и можете да ми помогнете да искарам духа на този човек от мен се свържете с мен по скайп , а той е alex_baby1989 , благодаря предварително !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.13 10:21#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Обладаване от живи хора Мила моя защо се терзаеш? Това което си написала е някаква приумисъл а именно. Ти си много превързана към семейстовото си най вече към майка си която доста е боледувала. Твоето съзнание е по скоро Самозащита над някого когото много обичаш.Това ти чувство от този стар познат в магазина наистина го има, но тои е доста силна, властна и демонстрираща натура, а ти си в едно шково състояние в една малка дупка от всичките си преживявания който са ти се струпали, че в момента приемаш и най малката искрица надежда било то и от стар познат и ти се трупа още повече напрежението. Организма ти прави самозащита като избива в това състояние в което си в момента, но това не е за дълго. Ти ще срещнеш страхотен човек който ще те последва дори в чужбина. СПРИ да се самозалъгваш за това и онова. Обгърни живота който имаш и се задоволи с това което ти е дадено, за да не те обгърне тогава сянката на живота който не желаеш. Ти си господарката, ти командваш направи точно това което искаш. ИЗПРАВИ СЕ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО И СЕ ПОГЛЕДНИ това съвършенно създание което виждаш си именно ти ПОЖЕЛАЙ СИ ТОЧНО КАКТО ИСКАШ ДА ТИ ПРЕМИНЕ ОТ ТУК НАТЪТЪК СОБСТВЕНИЯ ЖИВОТ и стига си мислила за другите само ти си пред огледатото само твоето щастие е вяжно тогава и другите ще са щастливи покрай теб. За това първо направи себе си щастлива. Гласовете ще изчезнат когато си вземеш домашен любимец побързай. Желая ти успехОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.13 06:47#3DobromirDobromirНовакРегистрация: 12.06.12Град: Стара ЗагораОтговори: 2от: Обладаване от живи хора много правилно...то4но такаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest