Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Този сън ме притестнява

Този сън ме притестнява

• 21.01.13 01:37#1rosi dimitrovarosi dimitrovaРегистрация: 09.07.12Град: НиколовоОтговори: 1Този сън ме притестняваЗдравейте,сънувах че аз и приятелят ми с който живеем заедно тръгваме от гърция за българия и пристигаме в къщата на баба майка на баща ми . Когато пристигнахме баба излезе на вън и искаше да види номерата на колата . Те бяха просто цифри .Тогава тя ги записа, а след това се обади на татко да ги съобщи за да разбере че сме били при баба , Но в реалноста не говоря с баща си заради момчето с което съм . След като влязохме унас имаше странни хора които ни казваха какво да правим ,но след секунди виждам баба да дърпа едно огледало и зад него вътре в стената да слага пари . Беше много странна . Тя е жива и е на легло . Всичко това беше за да ни остави баща ми да живеем спокойно . Но така и неразбрах какво стана после защото се събудих. Моля някой да ми каже какво означава този сън .Благодаря ви!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.13 04:19#2GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Този сън ме притестняваАко помниш цифрите отиди и пусни тото.

Извинявай за дебилския отговор...Но ми се набиха в главата,
    цифри, огледало, пари....
    Оправи си отношенията с баща ти, явно е че това те подтиска.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest