- 18.01.13 11:35#1Обладан ли е?Здравейте,преди няколко месеца семейството ми на гаджето ми си взе 3-стаен апартамент за 36к евро в кв.Дружба.Когато са купили апартамента целият е бил в кръгове от малки ниски свещи във всяка една стая,след 2 месеца когато почина една тяхна близка на семейството която всеки ден от сутрин до вечер стоеше там почнаха да се случват много странни събития - найлони взеха да се вдигат на 20-30 см от земята,родителите на моята изведнъж почнаха да се държат много странно спряно моята (все едно тази жена се държи така,а не родителите и.Защото това държание е пристойно за тази жена, а не за родителите на моята) баща и почна да пие прекалено много което никога го е нямало до преди копуването на апартамента,моята изведнъж забрави напълно 4 дни,след това като и кажех ,,Нека бебо се държи като кученце в рамките на 2 минути след една прозявка''веднага се прозяваше и почваше да изпълнява каквото и да и кажа.Сега когато си отпусне тялото раката и сама отива към иконата която винаги моята си държи в джоба и я хвърля.Тука от 2 дни стана фатално даже моята се пренуди да избяга от тях и дойде при мен,но днеска се прибра и техните не и вярват за тези неща защото още се държат така както се държеше тази жена към моята.А до преди да си купят това жилище никога не е ставал такъв проблем.Искам да ви попитам възможно ли е наистина да е обладан този апартамент от нещо много лошо?И ако е да какво предлагате освещаваха го на 1.01.2013 година всичко се оправи за 3 дни и пак почнаха да се случват тези странни събития.ОтговорОтговор с цитат
- 25.01.13 10:39#2от: Обладан ли е?Писах на личният ви.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest