Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странен сън с жена в бяло

Странен сън с жена в бяло

  • 07.01.13 02:07#1 Onix OnixНовакРегистрация: 07.01.13Град: ВарнаОтговори: -Странен сън с жена в бялоЗдравейте,казвам се Моника и съм на 14 години.
    Снощи сънувах сън...Беше Коледа и с майка ми, леля ми, братовчедка ми и аз бяхме затворени в една голяма къща. Изведнъж се озовахме пред летището и трите ми казаха, че това ще е моят коледен подарък. Пристигнахме в нещо като в хотелска стая. Бившият ми ми звънна по телефона, но не ми каза нищо. С майка ми тръгнахме на разходка по голяма алея с много големи и високи дървета. Беше тихо и пусто...Едно момче се блъсна в мен. Станах голяма (на години,,,) и той ми предложи да продължа разходката си с него. Майка ми изчезна. Накрая на алеята видях , че пада дърво (все едно го отсичат),целунахме се и когато отворих очи се намирахме в началното ми училище. Започнахме да се гоним из коридорите.Той спря и се загледа.Когато отидох при него видях че гледа мъртвата си приятелка да лежи на пода в нещо като маза.Всичко изчезна. Видях бившия си. Изглеждаше все едно е бил мъртав. Гледаше ме тъжно и разочаровано.Появи се една жена облечена цялата в бяло. Беше на колене и плачеше.Погледна ме и ми каза " -Как можа да постъпиш така? Защо му причини болка?"...Бях отново в хотелската стая и имаше куче.Беше мъртво. Приближ се за да видя името на каишката му ,но когато го докоснах то се събуди и ме ухапа по лявата ръка.Около него имаше червеи и нещо като зъби...

    След това се събудих.Преди време бях сънувала подобен сън, но не познавах образите на хората.

    Сънят може ли да означава нещо?
    Благодаря предварително!
    П.п. простете ако има правописни грешки.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.01.13 11:53#2Елизабета ПринговаЕлизабета ПринговаНовакРегистрация: 12.01.13Град: ПловдивОтговори: 2от: Странен сън с жена в бялоАз лично не съм сънувала подобни неща,но го прочетох внимателно и направо ме учуди.За първи път чувам за подобен сън.Сънувала съм наистина много повярвай ми!Но просто преди не съм чувала за подобен сън,но жена в бяло.. все пак бяло може би е на добро,но казала " - Как можа да му причиниш болка?!"
    Не мога да ти кажа,ще разуча все пак!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest