Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Зареждане с енергия на хора и предмети

Зареждане с енергия на хора и предмети

  • 03.01.13 08:25#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Зареждане с енергия на хора и предметиКак се осъществява зареждането на предмети с енергия
    Най-известният е освещаването. Обръщаме се с молба към Божественото да зареди, освети и благослови дадения предмет и така прекарваме тунел между плановете (на въпросния освещаван обект), по които тече Сила. Може това да стане в магически кръг и да извършим инвокация, след което да заявим намерение или желание, Силата на Божественото да се проявява чрез този предмет.
    Съществува и методът на енергийната топка. Разполагате дланите си една срещу друга и правите движения на приближаване и отдалечаване, така че да почувствате енергийния "полъх”. След това се опитайте да визуализирате кълбо от топлина и енергия, като сами си изберете цвета му. Визуализирайте пламък, който зарежда вашето кълбо и то става все по-ярко, по-пулсиращо, по енергизирано. В даден момент го насочете към вашата цел. Някои медиуми успяват да теглят енергия от основния астрален (Чи) източник, който се намира малко над пъпа.
    Друг начин за формиране на енергийно кълбо - е да съберете енергия в чакрите си. Просто се съсредоточете върху дадена идея или чувство или воля. Например имате приятел,който има нужда от душевна подкрепа, а сте далече и не можете да се свържете директно с него. Съсредоточете се върху вашето отношение към този човек. Мислете усилено, изпълнете се с обич и приятелство до най-голямата степен, на която сте способни. Кълбото ще се съдаде само в сърдечния ви център. Ще го видите с вътрешното си зрение и след това го превърнете в енергиен лъч, или някаква друга форма. Или просто го насочете към аурата му. Насочването и ефектът стават по-мощни, ако използвате носител: четирите елемента, може да е запалена свещ, някой ангел, дракон. Те ще я пречупят и трансформират през собствената си призма.Вятърът ще отнесе топли ната и обичта до мислите, водата и огъня до чувствата и сърцето, земята ще действа на физически план.
    Така насочената енергия може да се използва за зареждане на предмети, хора, обекти. Те служат като матрица,в която енергията се отлива и действа по така създадения енергиен модел.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest