Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Най-лесните начини да накараме косата си да расте по-бързо

Най-лесните начини да накараме косата си да расте по-бързо

  • 03.01.13 07:55#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Най-лесните начини да накараме косата си да расте по-бързоИмаме невероятната възможност да се възползваме от страхотни натурални средства , с които ни е дарила майката природа, за да накараме косата си да расте по-бързо . Единственото нещо, което трябва да знаем е, правилните пропорции и начинът по който да смесваме тези вълшебни съставки, за да получим най-добрите резултати.
    Подобряването на растежа на косата с природни средства може да ви се струва невъзможно, но всъщност това е съвсем реално да се случи. Работата е там, че съществуват толкова много растения, които подобряват кръвообращението на главата ни, като по този начин стимулират растежа на косата . Ето няколко възможности:

    Зелен чай
    Зеленият чай е едно от перфектните естествени средства , които могат да бъдат много полезни, за да накарате косата си да расте по-бързо. Благодарение на антиоксидантите, които тази чудотворна напитка включва, можете да пиете, или да използвате като компонент на домашен шампоан, лосион, или всякакъв друг продукт за грижа за косата, за създадете по-силна защита на вашите фоликули.

    Масло от семена на грейпфрут
    Маслото от семената на грейпфрут е друго средство, което ще накара косата ви да расте по-бързо. Втривайте топло масло от семена в скалпа си точно преди лягане, два или три пъти седмично.

    Картофи
    Картофите или по-точно водата, която е останала след сваряването на картофите е друг природен продукт, който ще ви помогне да ускорите естествения процес на растеж на косъма . Оставете я да изстине и изплакнете косата си след измиване с шампоан.

    Яйчена маска за коса
    Смесете едно яйце с 50 г зехтин и нанесете получената смес върху косата си . Увийте се с кърпа и останете така за един час. След като се измиете с лек шампоан, сложете балсам. Прилагайте процедурата най-малко веднъж седмично.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.13 09:32#2GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Най-лесните начини да накараме косата си да расте по-бързоИ аз да пусна нещо към темата, нещо което съм ползвала. Може би всички са чували за Тривитаминол.
    Какво направих аз, всех си 1кг. маска за коса Лорис, едно шише бадемово масло, и едно шише тривитаминол. Смесих ги, и всеки път след като се изкъпя, намазвам на косата за 15 мин. и след това изплаквам.Процедурата я правих 1 месец. Не прекалявайте с тази маска, защото тривитаминола има и обратно действие.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest