Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Америка контактува с изънземни

Америка контактува с изънземни

  • 01.01.13 12:55#1BiliBiliНовакРегистрация: 27.07.12Град: Горна ОряховицаОтговори: 11Америка контактува с изънземниОказва се че САЩ крият тайни от другите държави и с помощта на Мъжете в черно. Те заличават всички срещи с пришълците. Мислите си че Мъжете в черно са филмови герои и че всичко е измислено. Е, днес ще разберете истината за пришълците и Мъжете в черно.
    Мъжете в черно се водят винаги по трима и се срещат там където има посещение от извънземни.Също така един писател /не му помня името/ написал книгата Истината за Мъжете в черно.След като я издал, самите Мъже в черно му се явили в къщата и заповядали да спрат производството или ще носи последствия.Така и направил.Производството на книгата спряло и всички загубили работата си.Години след това той разказал за случката но след като ги издал самия човек изчезва безследно.
    А сега за пришълците.Оказа се че благодарение на пришълците се създали плазмените телевизори и новите скъпи технологии.Историята на срещата започва когато летяща чиния каца на Военновъздушната база.От кораба излизат две същества.Те говорели на Английски език.Тогава те се срещат с президента и си разказват за от къде идват.Те казали че идват от съзвездието Стрелец и че тяхната планета обикаля около червено слънце.Също така обещали че ще помогнат на човечеството да се развие и че ще им помогне при идването на ядрената война.Американските президенти пазели историята в архивите на Белия дом.В нета видях как президента се здрависва с непознато за човечеството същество.Те са сред нас.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 08:44#2888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Америка контактува с изънземниЕто пробуден от Матрицата човек! Браво за статията! Естествено, че технологиите са от друга цивилизация. За съжаление САЩ контактува с лоша цивилизация, която цели да превърне хората в роби. Ето - ние вече сме роби на нашата електроника. Не е нужно да ни пришиват чипове за следене под кожата, тъй като ние доброволно си ги купуваме от мобилните оператори. Модата всеки да има последен модел телефон с интернет и GPS ни прави лесно проследими. Дори съобщението, което в момента пиша се следи от службите, както и търсачката в Google - на мен не ми пука, защото БУДНИТЕ СМЕ МНОГО!!! Често взимаме кредити и си продаваме душата на дявола, за да имаме последен модел плазмен телевизор за по над 1000 лв., през където пък ни промиват мозъка медиите!
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 12:41#3BiliBiliНовакРегистрация: 27.07.12Град: Горна ОряховицаОтговори: 11от: Америка контактува с изънземниБлагодаря за разумния коментар над статията ми в Съновника.Доста от хората са забелязали темата ми но не пишат.Искам да знам тяхното мнение и дори да е нещо лошо.
    А сега за това....Истина е че има извънземни.Не може да сме единствени в галактиката или пък във Вселената.Доста от нас тей наречени от теб ПРОБУДЕНИ се опитват да набутат в главите на хората истината и лъжата.Всички хора които познавам обикновено казват че това са измислици или някакви отрицателни коментари по тази тема.Истината е че те се страхуват от факта че не знаят абсолютно нищо за тези твари и се страхуват какви са намеренията им към нас обикновените хора.....НИСШИТЕ....
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.05.19 04:58#4Потребител#232457Потребител#232457НовакРегистрация: 20.05.19Град: -Отговори: 2от: Америка контактува с изънземниАз съм нова в този форум, но искам да напиша по темата. Аз съм жертва на сатанисти и на хора които ми съсипаха живота. Точно тези които живеят в рзвити дръжави като Америка и западна Европа. Омъжих се преди 6 години за Сатанист и за мовек който се кълне в Сатаната. съсипаха ми живота. Бях красива и прекрасна жена и ако знаете в какво ме превърнаха. Това не са хора а изроди. Всички високи технологии са дадени на човечествто от тези Сатински творения.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest