Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Могат ли сънищата да предсказват бъдещето?

Могат ли сънищата да предсказват бъдещето?

  • 21.12.10 12:35#1Martina Martina НовакРегистрация: 21.12.10Град: -Отговори: 1Могат ли сънищата да предсказват бъдещето? Напоследък, съм забелязала, че нещата, които сънувам се сбъдват независимо след колко време ..пример мога да дам с това: аз имам риби, които гледам в аквариум с помпа, за пречистването му и сънувах, че тя е спряла да работи и трябва да я сменя, но точно сега ме е хванал мързела.. и на другия ден, когато имах да уча много помпата спря и трябваше да я сменя..разбира се, това може да е просто съвпадение, но имах подобен случай.

    Аз харесвам едно момче, една година по-голямо от мен, нямам никакви контакти с него, освен да го гледам всеки ден. т.с само съм го виждала и знам как се казва, но не контактуваме и това за мен е само мечта и именно сънувах, че си пишем по скайп. И така след да три дена в стечение на обстоятелствата това стана. И това много ме навежда на мисълта, че може да не са само случайности, за това искам да ви попитам на вас случвало ли ви се е или просто за мен е поредното съвпадение? :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.12.10 02:21#2iordianaiordianaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 2от: Могат ли сънищата да предсказват бъдещето? Ми и аз имам един такъв случай че сънувах едно момче което в самия сън беше си купил GOLF 3 и то бяла и преди 5 месеца си купи тази кола.Просто прочетете самия сън и вижте за какво се разказва..:
    Катастрофа на сън
    публикувана от danii на 27/02/2010Разглеждания 151 пъти
    Един слънчев ден Гошко беше пред квартирата ми и ме извика. Аз излезнах и му казах здравей, а той ме целуна и ми каза да отида с него за час-два.

    Качих се в колата и тръгнахме, но по едно време ми се доспа и заспах. Минаха се 10 минути и той ме събуди. Аз го питам къде сме и ми отговаря, че не знае.

    Много се ядосах, а той извади пистолет и излезна навън и ми каза, че ще се самоубие и че точно затова е искал да си говорим.

    Казах му да не прави глупости, но той не. Започнах да крещя силно да не го прави и пак ми отрича. Аз му казах, че се държи като молко дете на 10 години.

    Взех му пистолета и го хварлих надалеч. Накарах го да се качи в колата, а аз да карам. Гошко ме послуша и се качи, след това и аз се качих.

    После потеглихме и не знам какво стана и катастрофирахме, заради мен. Мисля че май карах тогава с 120 km/h. После се озовахме в някаква болница, но аз бях сама в една стая а той в друга.

    Не можех да си обясня как така ми нямаше съвсем нищо. Имах само една малка драскотина от лявата страна на бузата.

    Мина се един ден и трябваше да ме изпишат. Дойде брат ми, с който се бяхме скарали преди всичко това. Аз поисках да видя как е Гошко и отидох при него.

    Той беше много по - зле от мен и започнах да плача и ми каза да не се притеснявам и че ще се оправи.

    После се обадих на мама да ми изпрати билет за Кипър да отида при нея. После се оказвам при мама и мойте приятели са там и ми казват, че всичко ще се оправи.

    После отиваме да си направя татуировка от дясната страна на стомаха и пиърсинг на веждата и носа от дясната страна и на езика.

    По едно време като се прибрах, се обадих на брат ми Влади и му казах къде съм. И така ми завърши сънят...

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest