Как да се науча да бая?

• 25.12.12 02:27#1team.sunshineteam.sunshineРегистрация: 25.12.12Град: -Отговори: 2Как да се науча да бая?Имам един въпрос. Като малка много исках да се науча да бая. Помолих прабаба ми и тя ме научи на думите, които се казват. После като че ли ми каза, че ще мога, ако засадя дръвче преди първия ми цикъл и то оживее. Съвсем случайно засадих един розов храст и той израсна много здрав и хубав (това, че някой реши тази година да го изкорени е друг въпрос). Сега се зачудих дали ще мога да бая, ако отново науча думите за баене. Вие как мислите? Благодаря предварително и весели празници!! =]
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.01.13 05:24#2savinasavinaРегистрация: 19.03.12Град: Велико ТърновоОтговори: 6от: Как да се науча да бая?Здравей,по принцип това може да се предава само по наследство,и би трябвало да можеш.Стига да знаеш за какво точно се употребява това.Аз например мога да бая но само срещу уроки.Леля ми ме научи,и аз го изпробвах,и мага да ти кажа със сигурност,че помагам.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.01.13 10:05#3team.sunshineteam.sunshineРегистрация: 25.12.12Град: -Отговори: 2от: Как да се науча да бая?Доколкото си спомням, прабаба ми май можеше да бае срещу главоболие (ако изобщо съществува такъв вид баене) ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.13 02:11#4TEODORATEODORAРегистрация: 26.12.11Град: ПловдивОтговори: 10от: Как да се науча да бая?parvo, tova ne se u4i,vtoro dumite triabva da gi otkradne6, a ne da ti gi kajat,ako ti gi kajat ne se xva6tat i toi koito ti gi e kazal ve4e niama da moje da pomaga i niama baene sre6tu glavobolie,ima yroki i strax koti sa saprovodeni s glavobolie ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.13 02:39#5savinasavinaРегистрация: 19.03.12Град: Велико ТърновоОтговори: 6от: Как да се науча да бая?До Дорето.....Вие от къде знаете,кой какво може и дали помага,аз говоря за себе си,защото го мога....а за вас не знам...сигурно само сте чували и в момента си чешете езика... :kiss: ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.13 12:14#6TEODORATEODORAРегистрация: 26.12.11Град: ПловдивОтговори: 10от: Как да се науча да бая?здравеи, не си 4е6а езика както пове4ето правят по тези форуми,не пиша празни приказки,не предполагам, пиша тогава когато знам и съм сигурна в нещо,в такова обкръжение сам и знам много пове4е от колкото си мислиш,ок лек ден и моля по умерено с ре4никаОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.13 12:24#7TEODORATEODORAРегистрация: 26.12.11Град: ПловдивОтговори: 10от: Как да се науча да бая?gusito-мнението, което изразих не беше към теб,защо се засягаш а към ТеамОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.13 04:18#8savinasavinaРегистрация: 19.03.12Град: Велико ТърновоОтговори: 6от: Как да се науча да бая?Дорето-Извинявай,не съм искала да те засегна... ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.13 08:33#9team.sunshineteam.sunshineРегистрация: 25.12.12Град: -Отговори: 2от: Как да се науча да бая?Не че особено ме интересува вече това с баенето, обаче как се крадат думи? ;ддддОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest