Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Чудо - лекуват диабет с рейки!

Чудо - лекуват диабет с рейки!

  • 24.12.12 08:28#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Чудо - лекуват диабет с рейки!Рейки е древно лечителско изкуство, което лесно може да бъде усвоено от всеки. За системата няма граници, лекува всичко от хронични заболявания, до емоционални, ментални и душевни проблеми.
    За да бъде усвоено Рейки не са необходими специални медицински познания, тъй като то е универсалната енергия на живота, която притежава своя собствена мъдрост и действа сама за себе си. Дори дете може да бъде обучено да използва системата изключително успешно.
    За Рейки практически няма граници. Единствената пречка, която може да съществува е дали човек наистина иска да се излекува, дали е готов да се обучи да си помогне сам. Всички ние знаем, че каквото човек си направи сам, никой не може да му го направи- така е и с болестта и оздравяването.
    Рейки е толкова силна енергия, че е в състояние да помогне при диабет. В световната медицинска практика постоянно има случай на излекували се диабетно болни. Трябва да се подчертае, че успеха при лечението на това заболяване, зависи само от степента на неговата напредналост.
    Ако диабетът се хване в начален стадии, ако приема на инсулин е перорален, то може да бъде постигнато почти напълно изцеление. Разбира се изисква се да се правят терапии малко по- продължително, но когато човек е обучен сам в системата, това не е трудност за него. Той може да си прави сеанси ежедневно, или колкото често поиска. По този начин човек контролира изцяло процеса на изцеление.
    В случаите, когато говорим за инжекционно приемане на инсулин, Рейки- терапията е в състояние да намали инсулиновите единици и единиците на захарта на половина- а това наистина е успех.
    Енергията повлиява естествените оздравителни сили на организма, действа благотворно на енергийната система на човек, а посредством чакрите тази целебна сила, достига до жлезите с вътрешна секреция. При хората с диабет, проблема е почти изцяло съсредоточен в трета чакра, тоест диабета е нищо повече от дълбок енергиен проблем. Ето защо класическата медицина не постига резултати в този случай. Тя не лекува, а внася инсулин отвън, докато Рейки стимулира панкреаса и оттам естественото производство на този хормон. Така се обяснява ‘чудото’ с намаляването на инсулиновите единици- организма просто ги възстановява сам.
    Ето разказа на семейство Й. М. и Т. И. от Враца, за това как се 'преобръща' живота им, след като започват да прилагат енергийното лечение. Те се свързаха с редакцията на ВРАЧКА, провокирани от материалите за Рейки, с желание да споделят успеха си с читателите.

    ‘Съпругата ми е пенсионерка от 5 години, на инсулин е от 1996, с 19 единици. Аз самият също съм диабетик, на инсулин от 1986, с 27 единици. През 1999 година ми откриха кисти на бъбреците. И двамата сме с ошипяване. През 2002 година чух за първи път за Рейки. Голямата реклама ме привлече и аз се подложих на сеанс. Човека имаше Рейки второ ниво. По време на процедурата не почувствах нищо, освен леко затопляне. Два дни по- късно се събудих с силна болка в бъбреците. Потърсих визитка на рейкиста, който работи по мен и проведох разговор с него, за да му кажа в прав текст, че въобще не ми е помогнал. Излуша ме много внимателно и каза, че ако искам мога да го посетя на другият ден, когато щял да му гостува неговият мастер- учител. Реших да се подложа на втори сеанс, нали беше безплатен, като компенсация.
    Рейки мастера ми обясни, че това което се бе случило с бъбреците ми е нормална реакция на организма, при изчистване на натрупаните блокажи. Той отказа да проведе сеанс с мен и забрани на ученика си да работи . Каза, че ако желая да се оправя, той е готов да ме инициира в Рейки, за да мога да се лекувам сам. Тази мисъл ми звучеше еретично тогава, но днес се радвам, че го направих.
    Инициацията мина бързо, за около половин час, като през цялото време усещах просто лека отпуснатост и топлина. Мастера ме предупреди, че ще мога да лекувам други едва след 20 дни, когато приключи процеса на хармонизации. Аз бях нетърпелив и още с прибирането си, се опитах да направя сеанс на съпругата ми. Тя малко пострада заради тази моя прибързаност, малко и ‘разхлопах’ сърцето, но за всеобщо учудване на другият ден, нямаше и следа от болките от ошипяването. С това започна чудото на Рейки в дома ми. В продължение на два месеца правих на себе си и на нея ежедневни сеанси. Постепенно инсулиновите единици започнаха да намаляват. Шест месеца след курса си в Рейки аз бях с 13 единици кръвна захар (от 27), а съпругата ми с 8 от 19. Това наистина е чудо, но аз вече не го приемам за такова, защото то се случва с мен всеки ден.’
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.12.12 01:01#2cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Чудо - лекуват диабет с рейки!мелина всичко мога да преглътна но ако обичате не заблуждавайте хората.досега няма никой излекуван от диабет.не си играйте с здравето на хората.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.12.12 07:55#3Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Чудо - лекуват диабет с рейки!Всичко е до вярата мисълта е енергия ще ме разбереш накъде бия ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest