Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Бременност и поличби

Бременност и поличби

  • 24.12.12 08:27#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Бременност и поличбиСпоред поверието пола на детето се предсказва в зависимост от вкусовите предпочитания на бременната; ако хапва сладко и кисело ще е момиче, ако похапва люто и солено – момче.
    Ако на бременна жена й се дояде нещо, но го няма наблизо, да си ухапе или близне месестата част на ръката, под палеца.
    Бременната жена не трябва да вдига ръце нагоре или да простира на висико, за да не й е капризно детето.
    Ако жената се разхубави по време на бременност и кожата на лицето й стане по-гладка, ще има момиче.
    Бременната жена не трябва да шие и бродира, за да не заседне бебето в таза по време на раждане.
    Добре е бременната жена да носи червен конец против уроки.
    Ако бременна жена открадне или вземе нещо тайно и след това се докосне някъде, детето на това място ще има белег с формата на това, което е откраднала.
    Ако бременна жена види нещо за ядене трябва задължително да го опита, за да не пометне и да не е злоядо детето.
    Ако на бременна жена на главата се поръси сол, без тя да знае, и след това се докосне по носа детето ще е момче, а ако се докосне по брадата - момиче.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.07.18 02:37#2Милена ГеоргиеваМилена ГеоргиеваНовакРегистрация: 19.07.18Град: -Отговори: 1от: Бременност и поличбиНа този сайт, така да кажем, съм "нов" човек. И случайно видях тук един коментар за клиниката BioTeхCom. Вече не мога да намеря този запис, така че ще оставя коментар тук. Аз със съпруга си също бяхме там. Наистина всичко там ни хареса. Много ни хареса как лекарите се отнасяха към нас: те не ни оставяха самичка ни на една минута. Те съветваха, даваха ценни съвети, поддържаха позитивно отношение. Ние използвахме услугите им. Първоначално бяхме уверени в нашия успех. Защото в това се вярваше от първия ден не само от нас, но и от целия екип на специалистите. Щом пристигнахме вкъщи след клиниката, съпругът ми и аз разбрахме, че съм бременна с близнаци. Ако някой ще иска нещо повече да научи за това, можете да ми напишите. С радост ще отговоря на всеки от вас )ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest