Да прогоним вампирите!

  • 20.12.12 06:54#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Да прогоним вампирите!Вампирите са навсякъде около нас! Става въпрос за онази жена колега, която ни подлудява със своето самочувствие и нетактични въпроси, или пък съседката, добре информирана за живота ни. И двете са в състояние да „изсмучат“ енергията ни, да развалят настроението ни и дори да ни донесат главоболие. Как да ги разпознаем и, докато е време – да бягаме от тях!
    Хванах го – в службата!
    Често енергийният вампир е мнителен и си пада егоист. Въобще не се заслушва в това, което му казвате, тъй като за него мнението на другите, техните чувства, мисли и проблеми не го вълнуват. Дори и не ви забелязва, когато му говорите, сякаш е нещо незначително и той си има много по-важна работа. Енергийният вампир също така обича да изкарва хората от кожата им. На тях им е любимо занимание да унижават другите около себе си.
    Врагът сред приятелите
    Енергийните вампири могат да разговарят с часове по телефона. Златно правило е да ви звънят още в ранни зори или по късните часове, когато вече сте си легнали. Разговорите напомнят обикновено празнодумие. В резултат на него обаче вие ще се почувствате уморени и напрегнати. Винаги вземат назаем, но не връщат обратно с обещанието, че ще го направят скоро. Вампирът е ревнив и отмъстителен. Той постоянно се самоизтъква.
    В присъствието на енергийни вампири постоянно се чупи нещо - предмети или техника, а също така увяхват цветята. Вампирите не обичат горещото кафе и предпочитат разхладителните напитки. Обожават струпването на хора - протести, демонстрации, големи магазини. Където избухне скандал, търсете вампир.
    Има няколко вида енергийни вампири - активни/агресивни и пасивни/спокойни. И два вида обаче изсмукват незабелязано енергията ви.
    Агресивните вампири действат открито. Те предизвикват спорове, скандали, обвиняват околните си и търсят конфликт на всяка крачка. Ако откажете да влезете в капана им, ще запазите енергията си. Но не се съмнявайте, те ще се опитат да ви предизвикат по всякакъв начин.
    По друг начин се държат спокойните вампири. Те изглеждат безобидни и тихи, но вътре в себе си крият злоба, завист, ненавист. Такъв човек е склонен в разговор да проявява черти като благородство и разсъдливост. Винаги чете морал как трябва да се живее, какво трябва да се прави, какво е преживял с някого, как ви съжалява, как между вас нещата не са се получили, докато съвсем се почувствате изнемощели.
    Вашето оръжие!
    В никакъв случай не се дразнете. Дори и да ви обижда, запазете спокойствие. Позитивните емоции не му дават възможност да изсмуче енергията ви. Блокирайте своето биополе. Как? Докато разговаряте с енергиен вампир, скръстете ръце и крака. Когато ви пресрещне и ви заговори неприятен за вас човек, който усещате, че ви влияе лошо, мислено си представете, че пред вас има огледална стена, обгръщата този човек. В такава ситуация той не може да удовлетвори своята нужда от енергия и ще ви остави.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.02.13 05:13#2НияНияНовакРегистрация: 26.02.13Град: -Отговори: 11от: Да прогоним вампирите!Вампирите са супер! Защо да ги гоним? Знаеш ли, че има вампири, които са добронамерени?ОтговорОтговор с цитат
  • 01.03.13 06:59#3inranxaninranxanНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 39от: Да прогоним вампирите!а ти хелоинче - знаеш ли че си страшно тъпаОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 05:40#4888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Да прогоним вампирите!Всички хора малко или много сме вампири, тъй като на всеки един от нас се случва да се оплаква на някого от живота, да търси вниманието на другите и т.н. Та с тези си действия ние без да съзнаваме ''точим'' енергията на слушателя, като той се чувства уморен след разговор с нас.
    За съжаление българите водим всички класации по негативизъм в ЕС и това ни прави ВАМПИРИ!
    Бъдете здрави!
    FREEDOM FOREVER
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest