Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Митолологичен Хороскоп

Митолологичен Хороскоп

  • 16.12.12 08:30#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Митолологичен ХороскопКЕНТАВЪР

    8 януари – 12 февруари

    Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон, затова при всички родени под този знак, животинската същност доминира над човешката. Хората-кентаври трудно контролират такива чувства като ярост, страст, завист, страх. Те винаги са независими и следват гласа на емоциите, а не на разума.




    ХАРПИЯ

    13 февруари – 18 март

    Това митологично крилато създание със смъртоносни нокти е символ на отмъщението. Затова и човека-харпия трудно дава прошка. Той с години носи своето недоволство и завист и изпитва огромно удовлетворение от неуспехите и нещастието на враговете си.




    ПЕГАС

    19 март – 24 април

    Както и този легендарен крилат кон, човекът-пегас дарява останалите хора със своето въображение. Родените под този знак да прекалено горди и дълбоко в душата си са уверени, че са създадени за по-добра участ, от тази, която им се е паднала. Те ненавиждат рутинната работа и са чужди на романтиката, защото постоянно им се струва, че всичко може да бъде значително по-добре.

    ЦЕРБЕР

    25 април – 30 май

    Триглавият пес, охраняващ входа към царството на мъртвите, е най-подходящият символ за този знак. Хората-цербери имат зъл нрав, те са готови да откъснат главата на човека, който ги е ядосал. Ако се налага церберът да сдържа кръвожадните си пориви, той започва да страда от постоянен остър стрес.

    САТИР

    31 май – 3 юли

    Страст, страст и още веднъж – страст! Ето какво движи тези хора и те прекрасно го знаят. Мъжете-сатири са безсрамни мъжкари, оставяйки след себе си път, покрит с ръзбити сърца иразрешуни отношения и бракове. Жените-сатири по-често са склонни да се намесват в чужди двойки и да ги разделят, отколкото да си търсят свободен партньор.

    СИРЕНА

    4 юли – 10 август

    В древната митология морската нимфа, известна като сирена, отвличала със сладкия си глас претърпелите корабокрушение моряци на скалите. В живота хората-сирени също използват обаянието си за постигане на личните си цели, без да се съобразяват с интересите на другите. Жените-сирени благодарение на мнимата си безпомощност умеят прекрасно да манипулират мъжете. Мъжете-сирени използват същия метод, прикривайки се с отработена юношеска невинност.

    ГРИФОН

    11 август -15 септември

    Грифонът е наполовина лъв, наполовина орел. Той е войнствено, силно и свирепо създание. Затова тези черти са свойствени и за хората от този тип. Те са фанатични и са готови активно да отстояват своите убеждения.

    ХИМЕРА

    16 септември – 22 октомври

    Митично животно с множество лица. Най-често това е частично коза, частично лъв и частично змия. Както и химерата, хората от този знак са лицемерни и носят маска съобразно ситуацията.

    СФИНКС

    23 октомври – 30 ноември

    Студеният пресметлив и хитър сфинкс скромно се старае да надхитри другите. Ако успее да икономиса пари, този факт му доставя огромна радост, тъй като силната привързаност към материалните блага е основна черта за този знак.

    МИНОТАВЪР

    1 декември – 7 януари

    Човекът с глава на бик – минотавърът – е роб на своята животинска същност. За разлика от независимия кентавър той е роден да бъде воден, да бъде част от стадото, а не – лидер. Минотавърът трудно взима самостоятелни решения, затова предпочита да действа под чуждо влияние, да се подчинява на чужда воля, ако тя не противоречи на животинските му инстинкти.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.12.12 04:06#2cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Митолологичен Хороскоппо този хороскоп съм цербер но не съм съгласна с написаното.когато се ядосам найстина не прощавам но умея и да обичам.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.12.12 07:35#3Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Митолологичен ХороскопИ аз съм на същото мнение мразя лицемерието и не ми отива химерата ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest