Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»За самолетите и биооръжието

За самолетите и биооръжието

  • 18.12.10 09:26#1desidesiНовакРегистрация: 02.11.10Град: -Отговори: -За самолетите и биооръжиетоСетих се за едно предаване по Нова Тв, в което разказваха, че самолетите ни пръскали с отрови с цел да бъде предизвикан стерилилатет у плодовитите хора, за да се намали естествено популацията в света и се разрових из нета, да потърся информация.

    Вижте на какво попаднах:

    Щатското военно наименование- Chemtrails на български Кемтрейлс, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даден щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.
    Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сверата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
    Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
    - Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
    -Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
    -Климатични войни

    Освен това, лятото прочетох една доста интересна книга "не пипай тази книга" и нещата се навързаха,

    според вас дали е възможно това...дали наистина се случва?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.04.11 09:54#2Велислав Велислав НовакРегистрация: 12.04.11Град: -Отговори: 8от: За самолетите и биооръжиетоОтносно книгата, Ян Ван Хелсинг е велик писател потопен в тайните и знанията на масонството, илюминатите и архивите на Ватикана. Аз мисля, че такива неща стават.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest