- 07.12.12 06:06#1Молитва на 7-те инструментаТова е устно 3аклинание целящо да предизвика промяна в живота на този който го отправя като искренна молитва.
За целта му за нужни 7 инструмента: чук,сърп,длето,бухалка,гайчен ключ ,клещи,брадва
Моля 7те сили да ми се претекът на помощ
Шанго ,ти си чукът и аз те моля да им am щастие и любов.
Орула ,ти си сърпат и аз те моля да премахнеш всички пречки в живота ми.
Огън,ти си длетото и аз те моля да збъднеш мечтите ми.
Елегуа, ти си Бухалката и аз те моля да ме наложиш сред враговете ми.
Обатала ,ти си гаечния ключ и аз те моля да имам пари за нуждите си.
Иемая ,ти си клещите и аз те моля да придобия слава и успех.
Ошун,ти си брадвата и аз те моля да ме предпазиш от всяко зло.
Омолявам 7те сили да ми се притекът на помощ в името на Оца и Сина,и светия Дух, и да изпълнят желанието ми за онова ,което ми е най-необходимо.В името на Отца Сина и СВетия дух нека те изпълнят желанието ми за онова което ми е необходимо.ОтговорОтговор с цитат - 07.12.12 02:04#2от: Молитва на 7-те инструментана теб помогна ли ти?ОтговорОтговор с цитат
- 07.12.12 07:42#3от: Молитва на 7-те инструментаАз лично още не съм пробвала но смятам да опитам няколко пъти защото не мисля че ще даде резултат от първия път ОтговорОтговор с цитат
- 07.12.12 09:15#4от: Молитва на 7-те инструментаоткъде я намери тази статия?ОтговорОтговор с цитат
- 08.12.12 03:43#5от: Молитва на 7-те инструментаЗащо какво има опасно ли е ?ОтговорОтговор с цитат
- 09.12.12 01:21#6от: Молитва на 7-те инструментаmelina88 :Защо какво има опасно ли е ? Да, и плюс това за авторски права чувала ли си?
Задръсти форума с чужди материали, и после като някои журналист си потърси правата да не се чудиш защо.ОтговорОтговор с цитат - 09.12.12 05:01#7от: Молитва на 7-те инструментаНикакви права не търся ОтговорОтговор с цитат
- 10.12.12 05:37#8от: Молитва на 7-те инструментанаучи се да пишеш правилно.не си ли ходила на училище?ОтговорОтговор с цитат
- 11.12.12 07:03#9от: Молитва на 7-те инструментаДа завършвам висше икономика ОтговорОтговор с цитат
- 11.12.12 02:10#10от: Молитва на 7-те инструментавъобще не ти личи.искам да знам теб специално кой те назначи в този форум да пишеш чужди материали.крайно време е администраторите на този форум да се сезират.откакто съм в този форум не съм видяла от теб нито една собствена тема за разсъждение.страшно изнервящо е това което правиш.създай си свой форум и там си пиши каквото искаш.а не наготово във вече създаден от някой друг форум.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest