- 06.12.12 10:46#1Починал приятелСнощи сънувах много реален сън. Сънувах как стоя на моята тераса и виждам отдоло минава един мой приятел, който на скоро почина, бог да го прости. Извиках името му, бях много шокирана, а той ми обясни, че е излъгал, че е починал и че е жив, но е трябвало да ни излъже по някаква причина не поиска да ми сподели каква, че вече всичко е наред. Това го сънувам за втори път, но интересното снощи беше, че около мен имаше сняг, но имаше и цъфнали черешови дръвчета. Сънят беше адски реален, ако не бях на друго място (не бях в апартамента си),щях да се замисля дали е било наистина. Моля ви някой да ми каже какво означава това, защото много ме притесни този сън... :x: ОтговорОтговор с цитат
- 12.12.12 09:46#2от: Починал приятелМного интересно ми се случват на мен нещата, винаги когато прочета нещо, и на следващия ден що-годе се сблъсквам с това което съм прочела. Имай на изпредвид, че съм чела поне 10 пъти съня ти преди да пиша.
Четох, че има души които остават на Земята и не могат да преминат поради причината че техни близки скърбят прекалено много за тях, и това ги задържа на Земята и не могат да преминат.
Другото интересно е че ти е казал че хем, е починал хем е жив. Някой от душите не могат да приемат веднага това че вече не са във физическото си тяло, и остават на Земята защото сами трябва да достигнат до прозрението че тялото им не съществува, и сами трябва да се опитат да преодолеят объркването си.
А може би, просто ти е мъчно за него и ти се е присънил за да ти каже че е добре и да не се притесняваш.Защото след смърта идва живота.
Най ми хареса картината която описа с черешовите дървета и снега където си го видяла, това ми даде усещане за спокойствие и топлина...Бъди сигурна че е добре, и не се притеснявай повече за това УспехОтговорОтговор с цитат - 12.12.12 04:25#3от: Починал приятелБлагодаря много за отговора. Много ме успокои ОтговорОтговор с цитат
- 25.12.12 03:45#4от: Починал приятелЗдравейте, искам да ви попитам за съня на баба ми, защото когато ми го разказа се уплаших доста. Дядо ми почина преди 8години и баба ми е казвала, че много често го сънува, но този път е сънувала как той й казва, че ще строи ниска къща, защото не може висока, защото го боли крака и ще си събере семейството.
По принцип не вярвам много на тези работи, но съм чувала, че като те вика починал близък при него не е хубаво. И точно това със събирането на семейството ме изплаши. Моля Ви, ако някой може да ми каже нещо да пише. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest