Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Лунни сънища

Лунни сънища

  • 05.12.12 07:30#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Лунни сънищаВ древността луната и пред другите небесни тела са били обожествявани. Това, че никой не можел да я стигне, увеличавало мистиката и така се зародили много митове и легенди, свързани с нея. Луната винаги се е свързвала с любовта, чистотата и красотата. Това, което я правело още по-мистериозна, е вечно променящото й се лице, което тилкова силно свети в небето. Луната е свързана и с нашите сънища. Ако сънувате през различните фази на луната, можете да отгатнете какво означава това.
    На пълнолуние се сънуват най-странните сънища, свързани с емоционалния живот. Тези сънища показват ситуациите и хората, за които ние изразходваме твърде много емоции, т.е. енергия на сърцето. Като правило ние с нетърпение чакаме това, което ще ни донесе този сън наяве, но... Това не е нищо повече от интересен “филм ” и наяве той едва ли ще се сбъдне. Когато на небосклона не се вижда Луната, се явяват така наречените сънища на ума. Ние виждаме това, за което твърде много и напрегнато мислим, вземаме взаимно изключващи се решения. Присънило ви се е нещо на Новолуние? Значи именно за него не трябва много да размишлявате. Дайте почивка на мозъка си, забравете натрапчивите мисли, и всичко ще се нареди по най-добрия начин.
    Когато расте Луната, расте и нашата интуиция. Ако във вашия сън присъстват елементите любов или среща, събитието е вече на прага и скоро ще се случи. При растяща Луна е прието да се започват всякакви нови начинания, да се внасят промени,така че сънищата през този период веднага могат да ви подскажат как точно трябва да действате в избраната от вас посока.
    Сънищата показват отминали събития, сякаш правят преглед на проблемите, които ви занимават от доста време. Ако е дошло време да приключите отношенията си с някакъв човек, сънят ще ви покаже именно този човек. Ако сънят ви показва проблеми в работата, значи нещо в тази област ще се промени - или ще се появи ново работно място или ситуацията по някакъв начин ще се разреши във ваша полза. Приятните сънища при намаляваща Луна като правило се сбъдват. Тревожните и страшни - напротив показват, че неприятностите ще си отидат от вашия живот още в близкото бъдеще.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest