Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Хората с дълъг подпис са кариеристи

Хората с дълъг подпис са кариеристи

  • 03.12.12 06:23#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Хората с дълъг подпис са кариеристиПодписът не случайно се използва за автограф. Той е необходим за подписване на най-важните документи, а в същото време е вашето лице пред света. Может да разгадаете някого по подписа му. Вижте какво говори той и за вас.Най-голямо внимание графолозите обръщат на подписа, тъй като той не се подчинява на правилата на пунктоацията и в него индивидът може да се прояви най-добре и свободно. Не случайно подписът е наречен „втора характеристика” на личността.
    1. Дългият подпис характеризира човека като способен да вниква в работата, усърдно да изпълнява своите задължения. Такива хора се стремят към кариера и я постигат.
    2. Краткият подпис принадлежи на човек, който няма търпение, който не вниква дълбоко в нещата и природата на работата. Този човек не е способен към монотонна работа, изискваща постоянно внимание.
    3. Подпис, в който завъртулките са съвсем малко или липсват говори за разсъдливост, наблюдателност, самостоятелност, ум, смелост.
    4. Подпис с допълнителни завъртулки разкрива тщестлавие, гордост, самолюбие, съзнание за собствено достойнство.
    - с усукани извивки - неблагоразумна и недалновидна натура
    - извивки под формата на паяжина - ловкост, прикритост
    5. Подпис, който изглежда поне в половината си част като черта показва жива натура, въпреки статичността си.
    - само фамилията - безхарактерност, скромност, учтивост
    - подпис, който започва с първата буква от името - отговорен и мислещ човек
    6. Подпис, който завършва с остър щрих и точка, показва недоверие, предпазливост.
    - кукички, скоби, кавички преди и след подписа - голяма недоверчивост
    7. Сбитият и опростен подпис подсказва правдивост, желание да има точност и яснотата във взаимоотношенията.
    - вълнообразен подпис - увлекателна натура, чувствителност, понякога талантливост
    8. Подпис, който изглежда като зиг-заг с остри ъгли, се използва от човек, който притежава непреодолима енергичност и желание за пътешествия.
    9. Издигащ се нагоре подпис - оптимизъм, енергичен характер
    10. Спускащ се надолу подпис показва неувереност.
    Подписите на Анджелина Джоли и Джако
    Американски специалисти анализираха подпис на Анджелина Джоли и откриха, че актрисата страда от непрекъснат стрес и в момента е неуравновесена. Психолозите използвали автограф, който Джоли дала на своя приятелка на церемонията по връчването на наградите на режисьорите. Почеркът на актрисата бил прекалено опростен. Учените коментират, че това вероятно се дължи на нуждата на Джоли да опрости нещата в живота си и така да избяга от стреса. Дългата линия, с която завършва подписът, пък символизирала опита на Анджелина да държи другите на разстояние. Според психолозите звездата е извървяла значителен път от времето, преди да срещне Брад Пит. Актрисата се научила на скромност и повече компромиси. Специалистите, които анализират почерка на звездите, прочетоха смущения и в автографите на Брад Пит. Според тях актьорът бил резервиран и не можел да изразява емоциите си. Това обаче не значело, че той няма чувства, а че ги е скрил много дълбоко.
    В Интернет има и анализ на подписа на Майкъл Джексън, който според психолозите показвал, че певецът не е могъл да се свърже емоционално с никого. Буквите, които изписвал, били твърде силно наклонени наляво, което изразявало интровертност, а дебелите линии показвали суетност, но и силна чувственост.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest