Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън с починалата ми баба

Сън с починалата ми баба

• 29.11.12 10:30#1MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117Сън с починалата ми бабаЗдравейте, преди няколко месеца сънувах сън с почината ми баба, сънувам, че вървим по главната улица към вкъщи, вървим бавно и ми говори как искала да се премести да живее при нас/ тя живееше при леля ми/ заедно с една моя братовчедка, аз и обясних, че няма как да живеят при нас, защото апартаментът е малък и няма място за тях. Стигнахме почти до вратата на входа и се събудих.
    Четох, че ако говориш с мъртвец значи, че някой ще почине, това взе да ме притеснява доста, , дано се размине, има ли сте подобни сънища и какви са били последствията от тях?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.12.12 10:26#2chelssychelssyРегистрация: 06.12.12Град: ХасковоОтговори: 2от: Сън с починалата ми бабаАз снощи сънувах, че един мой приятел, който наскоро почина, бог да го прости, се оказва, че е жив и че ни е излъгал, че е починал. Аз бях много щастлива, но и много шокирана. Имаше около мен сняг, но имаше и цъфнали черешови дръвчета. Беше адски реално... :x: Дали и това значи, че някой ще почине?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest