- 29.11.12 10:09#1Сънувах майка си - помогнете ми да разгадая този сън!Снощи сънувах майка си и което си спомням от съня си, че аз паркирах колата си пред блока и майка ме чакаше на балкона и аз погледнах на горе и тя ми каза,,прибираш ли се?'' и аз отговорих ,,да майко''. После тя слезна да ми отвори входната врата на блока защото нямах ключове и когато тръгнах да се качвам вече по стъпалата на горе към вкъщи тя се спря зад мен и ми рече ,,искаш ли утре да влезнеш в затвора?'' при което аз се обърнах и и казах ,,какви са тези глупости дето говориш'' и тогава видях, че майка беше пребита от бой и окото и беше кървясало също така тя беше тъжна!
Моля Ви помогнете ми да разгадая този сън мисля че е нещо важно! Благодаря!
ОтговорОтговор с цитат - 01.12.12 11:43#2от: Сънувах майка си - помогнете ми да разгадая този сън!Здравей! Много гаден сън! Когато ми е тъжно за майка ми, сънувам неприятни неща, и тя присъства. Мисля, че сънят ти нищо не значи, просто понякога сънуваме гадни сънища. В случай, че все пак търсиш някаква символика, ще ти кажа, че... ти си нямал ключове = нямаш решение на някакъв въпрос/проблем. Но майка ти ще ти помогне (най-вероятно със съвет) = тя ти отключва. Тръгвате нагоре по стълбите = това е много хубабаво! Лошо е да слизаш, хубаво е да се качваш на сън! Може би сънят ти е знак да внимаваш, защото има опасност да се случи нещо неприятно = странният въпрос на майка ти и вида й. Но смятам, че това е просто един много неприятен сън.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest