Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Техники за развиване на енергийното тяло

Техники за развиване на енергийното тяло

  • 28.11.12 07:48#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Техники за развиване на енергийното тяло1. Потърсете място, където ще ви е удобно да легнете по гръб.

    2. Почувствайте силата на движението на енергията отвътре и покрай тялото, все едно енергията бавно се върти по спирали около гръбначния ви стълб. Може би ще ви улесни да си представите малък вортекс /вихър/. Разположете центъра на този вихър по средата на физическото си тяло. Нека обкръжаващите го вълни преминават през кожата ви, завихряйки всичко около тялото ви в радиус 1-2 метра. Отчетливо си представете вихъра, който се нагнетява. Използвайки въображението си, за да включите в това движение енергийната ос. Енергийната ос започва да се върти и благодарение на това вие ще се научите тънко да усещате нефизическата енергия вътре в себе си.

    3. Почакайте докато енергийната ос започне да се върти и плавно я спрете.

    4. «Вдигнете» или проектирайте енергийната ос нагоре, размествайки я паралелно на ен. тяло, като че се качвате на 2 етаж на двуетажен креват. Нека оста меко се издигне на 1.5 – 2 м. от вашето физическо тяло.

    5. Променете своето намерение в обратна посока – така че ен. ви ос отново да слезе във физическото тяло. На този етап имате добра възможност да се научите да управлявате процеса на връщане на нефизичската енергия (или тяло) във физическото тяло.
    Връщайки се, си внушете, че искате мек, плавен преход, когато всички ваши енергии са сънастроени и хармонично равновесие.

    6. За да «оживите» малко упражнението, пробвайте с помощта на намерението да заставите нефизическата енергия да измени своето положение извън тялото, така че да се позиционира не успоредно, а перпендикулярно на физ. тяло. Пробвайте да я раздвижите из стаята, поиграйте си с нея – така ще упражнявате умението си за концентрация и управление на енергията.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest