- 23.11.12 10:09#1Никога не сънувам себе сиКолкото и странно да ви прозвучи, в сънищата аз никога не съм себе си. Имам тефтер, в който записвам сънища, които помня, във всеки от тях виждам отражението си по някакъв начин и това просто не съм аз. Винаги е някаква друга, красива жена, всеки път са различни, но никога не разпознавам своето лице...ОтговорОтговор с цитат
- 25.11.12 01:17#2от: Никога не сънувам себе сиРазкажи малко повече за това което сънуваш.
ОтговорОтговор с цитат - 25.11.12 01:43#3от: Никога не сънувам себе сиАз пък изобщо не виждам себе си, присъствам в съня си, но не се виждам, а другите, които са в съня ми нямат лица, и въпреки това ако е някой познат знам, че е той/тя дори без да виждам лицето.ОтговорОтговор с цитат
- 25.11.12 11:43#4от: Никога не сънувам себе сиTeddyo :Аз пък изобщо не виждам себе си, присъствам в съня си, но не се виждам, а другите, които са в съня ми нямат лица, и въпреки това ако е някой познат знам, че е той/тя дори без да виждам лицето.
При мен е точно обратното. Виждам себе си много ясно, последния път се видях на на нещо като запис на камера, бях с светлорозово червило и много отегчена... мн се изненадах като се видях, в смисъл съвсем друго е да се видиш отстрани. Виждала съм си отражението в огледала няколко пъти по време на сън. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest