Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънища за починалия ми дядо

Сънища за починалия ми дядо

  • 22.11.12 11:31#1ДаниелаДаниелаНовакРегистрация: 22.11.12Град: -Отговори: -Сънища за починалия ми дядоЗдравейте,
    От три дни се събуждам по едно и също време през нощта. Бродя из стаята, а после лягам. Почти винаги се събуждам от студена вълна, тялото ми измръзва и ми става много студено. До тази нощ. Точно в 4:00ч пак измръзнах цялата, този път наблюдавах часовника, опитах се да се стопля и да позгрея краката си. Точно след три минути ме обля гореща вълна, изпотих се и ми стана трудно да дишам. Толкова топло никога не ми е било. Унесох се, когато една кола мина и аз отворих очи - видях силует, който изчезна след като бе осветен от фаровете на колата. Това беше покойният ми дядо.
    Той почина на 15.07 тази година. Два месеца по-късно аз заминах за чужбина, където още съм. В деня на смъртта му го сънувах. Бях в стаята си, а ковчега му под моята. В 3:30ч през нощта легнах да поспя, тогава сънувах, че дядо е добре и си говорим. Станах слезнах долу до ковчега му и си говорих с него, след това се качих и заспах. Сънувах, че дядо както ми говори се отваря желязна врата и от нея излиза светлина, той тръгна към нея, а аз седях на стоманена пейка и гледах. Когато се събудих осъзнах, че дядо току що наистина е починал. Беше точно 04:00 през нощта.
    Тази вечер, когато го се случи това, го сънувах. Сънувах, че с баба и още две жени отива ме на гроба му, защото баба иска да го отвори ( мисля, че се навършваше точно 1 година) Отворихме гроба му, а той започна да ми говори. Гробът се намираше на една скала, а под нея имаше река, а през реката минаваше влак. Той ми говореше, а аз се разкрещях за нещо, изплаших се. Гробът пропадна във водата, а баба скочи с него. Скочи и другата жена, в този момент мина влак и премаза баба и другата жена, аз започнах да тичам за помощ или от страх. Странното бе, че баба бе жива, а до гроба на дядо имаше надгробна плоча, на която пишеше на баба името с дата 01.13, на дядо пишеше 07.12.

    Какво значи всичко това?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest