Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Можеш да бъдеш всичко

Можеш да бъдеш всичко

  • 16.11.12 08:45#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Можеш да бъдеш всичкоНе можете да изпиете думата „вода", формулата Н2О не може да държи кораба на повърхността на водата. Думата „дъжд" не може да ви намокри. Трябва да изпитате на живо водата или дъжда, за да знаете наистина какво означават тези думи. Защото сами по себе си те ви държат на няколко крачки от опита.
    В своя живот вие също до голяма степен виждате оно­ва, в което вярвате.
    Ис­тинското вие, уникалното вие е 99 процента невидимо, недосегаемо, непомирисваемо и непроницаемо за фи­зи­ческите сетива, познаващи само формата. Най-голямата част от това, което вие в действителност сте, е нещо отвъд формата.
    Когато живеете предимно във формата, вие живеете в свят на ограни­чения. Помислете си за всички ограни­чения, които са поставени върху ва­шата форма. Те са граници, които диктуват нещата. Можете да вдигате са­мо еди-колко си килограмова тежест. Можете да бягате само еди-колко си бързо. Можете да работите само еди-колко си усърдно. Сега разгледайте частта от себе си без физически гра­ници. Няма ограничения върху вашата способност да мислите. Можете да си предста­вите себе си като правещ каквото си пожелае. В чиста­та мисъл можете да имате идеално взаимоотношение с партньора си. Можете да бъдете всичко, да отидете нав­сякъде, да преживеете всичко, което желаете.
    "...И не се подчинявай на този свят, а бъди трансфор­миран от подновяването на своя ум, който може да докаже кое е добро и при­емливо и идеално, воля на Бога." (Павел учи в „Римляните", 12:2)
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest