- 15.11.12 02:30#1Някой може ли да разтълкува този сън?Здравейте,
по принцип въобще не вярвам в подобни неща, а и като цяло рядко сънувам, но съня който имах снощи беше толкова "жив" и ясен, че сякаш се случваше наживо. Веднага след него се събудих и си го спомях кристално ясно, като имам някакво чуствство, че съня носи някакво послание. Моля не ме мислете за ненормален, аз самият ми е трудно да си повярвам .
Сънят се изразяваше в това, че стоях на няколко метра от един банкомат и исках да си изтегля пари. Обаче между мен и банкомата, имаше един петел. Петела въпреки че беше почти нормален, клюна му беше странно деформиран и грозен. Та този петел не ми позволяваше да се доближа до банкомата, а и мен самият си ме беше страх да го направя (изпитвах страх насън :cry: ). Малко по-встрани имаше втори петел, този път напълно нормален. След няколко опита да се добера до банкомата неуспешно, вторият петел реши да се застъпи за мен и нападна първият. До един момент изглеждаше че дори ще победи, но въпреки това, някак си уродливият обърна резултата и започна да надделява, като почти вече беше победил, когато аз се събудих от страх да не би вярно да победи.
Та това е общо взето, като въпреки че не звучи много особенно, самият сън ми е като кристално ясен отпшечатък в създанието си и си спомям всички детайли от него. Дали някой има идея какво може да означава?ОтговорОтговор с цитат - 16.11.12 10:45#2от: Някой може ли да разтълкува този сън? това есамо сън може би не трябва да си харчиш парите :cry: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest