Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Разтълкувайте ми този странен сън

Разтълкувайте ми този странен сън

• 14.11.12 11:33#1SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14Разтълкувайте ми този странен сънЗдравейте,

Днес сънувах изключително странен сън. В него аз се намирах в родния си град и предстояха избори за кмет. Избраха човек, който не познавам, но явно си нямаше и на идея, какво да прави като политик и всички му се смееха и подиграваха зад гърба. Аз се разхождах из центъра и в същия момент въпросният "кмет" го караха да чете реч и естествено му се смееха. Както си четеше, човекът спря и каза, че отива да вземе маса, на която да се качи, за да може всички присъстващи да го виждат и чуват. Естествено това негово начинание бе последвано от масов смях и подигравки.
    Продължавам да вървя и влизам в компютърна зала. Да обаче някак си хората в нея са зомбита и ме нападат. Аз почвам да бягам и стигам до зала с вериги, конци, корди (риболов) и въжета висящи от тавана. От паниката започвам да се катеря по каквото видя и да прескачам на следващото. Единствената разлика е, че когато се хвана за корда тя се изтънява като ластик и ме сваля почти до долу, но веднага ме изстрелва нагоре.
    По някое време пристига бащата на приятелката ми, (с нея не сме в добри отношения в момента, но работя по изглаждането на нещата)който крещи нещо за брат и, но не разбрах какво. Оказва се, че майка и е зад зомби апокалипсиса и брат и е някакъв мутант и нататъка става блудкаво и се събудих.

Може ли някой да ми го разтълкува?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.11.12 10:51#2kameliakameliaРегистрация: 14.04.12Град: ХасковоОтговори: 25от: Разтълкувайте ми този странен сънааа някои филм сигорно си санувал/a :cry: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest