Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Под щастлива Луна ли сте родени?

Под щастлива Луна ли сте родени?

  • 13.11.12 08:48#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Под щастлива Луна ли сте родени?Азиатските астролози вместо да се позовават на Слънцето, както това се прави при нашите знаци от Зодиака, правят основно разчетите си основавайки се на лунните години. От там и въпросът: под щастлива Луна ли сте родени?

    Лунната година се състои от дванадесет нови луни (Новолуния) и тринадесета, добавяна на няколко години. Именно поради това Нова година на Изток никога не е на един и същи ден.
    Както и нашата зодиакална система, този цикъл също се състои от дванадесет, само че не месеци, а години. Знаците неизменно следват един след друг в определен порядък. Всяка година от този цикъл е представена от животно, което оказва своето влияние на живота, съдбата и характера на човека, роден през тази година.
    Според легендата, Буда поканил всички животни от своето царство на Нова година, като обещал да им даде подарък, ако дойдат. Само дванадесет животни откликнали на странната покана, и като награда за това, че го уважили, Буда дал на всяко от тях по една година, която трябвало да носи името на съответното животно по реда на тяхното пристигане. Хората, родени под знака на някое от тези дванадесет животни придобивали неговата сила или слабост, неговата гордост или скромност, агресивност или пасивност, неговото простодушие или злоба.
    За източните страни и до ден- днешен важи, че тези знаци носят в себе си толкова силно влияние върху бизнеса, политиката и междуличностните отношения, че никой не предприема отговорни постъпки, преди да се е посъветвал с хороскопа. Прословут си остава примера с годината на Огненият Кон (която за щастие се пада веднъж на 60 години), и се смята за толкова лоша поличба по отношение на семейството, в което се ражда дете, че много азиатски жени предпочели да направят аборт, за да не родят детето си под този знак през 1966 година. Все пак, засега това не стои на дневен ред, поне не до 2026 година.
    И така, единственото, което ви остава е да проверите в годината на кое животно сте родени и да се надяваме, че Луната е на ваша страна- въпреки, че независимо при кой от източните знаци попадате, всеки един от тях може да носи в себе си зародиша на успеха.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.11.12 06:54#2vesivesiНовакРегистрация: 12.07.12Град: -Отговори: 1от: Под щастлива Луна ли сте родени?17.05.1985g.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest