Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Как лекуват кристалите

Как лекуват кристалите

  • 06.11.12 11:18#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как лекуват кристалитеТерапията с различни видове кристали и минерали е известна още от древността.
    Още тогава са открили, че кристалите подобряват състоянието на нервната, ендокринна, кръвоносната и дихателната системи, както и на стомашно-чревния тракт. Алтернативната терапия се използва и за освобождаване от стреса, дълбока релаксация, облекчаване на болката, поддържането на добър енергиен баланс.
    Кристалите имат способността да концентрират, съхраняват, предават, преобразуват, задържат и да канализират енергия.
    Кристалите и минералите са живи същества и във всеки от тях има съхранена информация. На земята те са проводници на божествената космическата енергия насочвана към земята. Имат свойството да уравновесяват енергийните полета там, където бъдат поставени.

    Методът включва разполагането на кристали на определени места по тялото, където човек изпитва болка или дискомфорт. По този начин кристалите въздействат върху меридианите, акупунктурните точки, в чиято област е локализирано оплакването.
    Смята се, че всеки кристал има своя вибрация, която резонира по определен начин с вибрациите на човешкото тяло. Но при наличие на здравословен проблем се наблюдават колебания в ритъма на тези вибрации, което води до дисбаланс на организма.Чрез терапията се спомага процеса на възстановяване на нормалните вибрации на тялото.
    Доказано е, че терапията с кристали повишава плодовитостта и сексуалната активност, което води до множество други здравословни ползи. Чрез нея се стимулира енергийната система на човек, за да започне процес на самолечение.

    Всеки кристал притежава специфична енергия (вибрация), затова осъществява енергийно лечение, което влияе не само на физическите симптоми, а на целият организъм като цяло, като ускорява и улеснява процеса на възстановяване и оздравяване. То включва работата върху енергийното поле – аурата на човека и позволява изцеление на всички нива – физическо, емоционално и психическо. Минералите и кристалите действат на физическото и на енергийното ни тяло. Имат вибрации точно съответстващи на вибрациите на органите в нашето тяло. Когато даден камък е поставен върху определен енергиен център – чакра, той и помага да функционира правилно и я изчиства.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest