Sanovnik.bg»Форум»Съновник»(Мало)важните сънища

(Мало)важните сънища

  • 30.10.12 09:33#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89(Мало)важните сънищаПовечето сънища не отразяват нито жизненоважни истини, нито смайващи пророчества, но все пак всеки носи свое­то послание и смисъл.
    Животът е пълен с всекидневни проблеми, така че напълно нормално е те да фигури­рат в сънищата ни. Покупките, разходките, служебните проблеми и още много други рутинни и досадни дей­ности могат да ни се появят отново вече в светлината на съня, но по-голямата част от тези занимания, дейст­вително незначителни, ще бъдат забравени тутакси след сънуването. Сънищата отразяват личността и на­чина на живот на техния автор, така че ако човек води скучен живот, то той ще има отегчителни сънища, кои­то най-често ще забравя, понеже не съдържат нищо ин­тересно. И обратно, ако животът е изпълнен с амби­ции, ентусиазъм и творчество, то сънищата ще бъдат огледало на този живот, че дори и повече. Каквито и да са сънищата, те могат да носят дребни предсказа­ния и предупреждения, което показва, че контекстът на даден сън няма нищо общо с вида на съня.
    Когато говорим за предзнаменования, веднага си представяме някое събитие, разтърсващо света, което е било предвидено на сън. Има хора, сънували потъване­то на Титаник, избухването на Втората световна война или политически убийства, но повечето предвещания са съвсем банални и известяват пo-скоро дребни факти. Тези сънища с незначителни последици все пак са предсказателни, а и много по-чести, отколкото си мислим. Често през деня чуваме дума или фраза, ко­ито ни напомнят съня от предишната нощ. Колкото и незначително да е на пръв поглед това, все пак то по­казва, че сънят е бил пророчески, макар н да го осъзна­ваме едва впоследствие.
    Макар и подобни случаи да ни се струват мало­важни, все пак те могат да крият по-голямо значение, отколкото изглежда на пръв поглед.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest