- 30.10.12 02:23#1Странен сън с кучеЗдравейте,
знам, че съм просто поредния, който ви моли за да помогнете за разтълкуването на съня му,но наистина сънувах нещо доста странно, което постоянно ме кара да мисля над него.
Сънувах как кучето ми стой пред прага ми, а попринцип винаги е вързано в двора, отидох до него, а то беше с друго куче, погледна ме тръгнах да си играя с него и ме ухапа. Тук идва най-загадачната за мене част - стисна със зъби лакътя ми в момента в който той беше свит, но не изпитах и грам болка след това погледнах ръката си и нямах и следа от ухапване, а най-странното е, че на мястото където трябваше да има рана имаше написана дата. След което ротвайлера ми ме погледна и започна да си играе с мен.ОтговорОтговор с цитат - 30.10.12 10:28#2от: Странен сън с кучеpetrov3214 :Здравейте,
знам, че съм просто поредния, който ви моли за да помогнете за разтълкуването на съня му,но наистина сънувах нещо доста странно, което постоянно ме кара да мисля над него.
Сънувах как кучето ми стой пред прага ми, а попринцип винаги е вързано в двора, отидох до него, а то беше с друго куче, погледна ме тръгнах да си играя с него и ме ухапа. Тук идва най-загадачната за мене част - стисна със зъби лакътя ми в момента в който той беше свит, но не изпитах и грам болка след това погледнах ръката си и нямах и следа от ухапване, а най-странното е, че на мястото където трябваше да има рана имаше написана дата. След което ротвайлера ми ме погледна и започна да си играе с мен.
До колкото знам датата на ръката ти е знамение, че на точно тази дата ще се случи нещо...Кучето го възприемам като приятел, който се опитва да те предпази от нещо.
В смисъл такъв че те предупреждава или за нещо. Сети се каква е датата, и какво ти бе чувството от съня след като се събуди. Дано и други да дадът мнението си.Поне за мен това означава. Успех и се пази!
Или внимавай твой близак да не ти забие нож в гърба.ОтговорОтговор с цитат - 08.12.12 10:07#3от: Странен сън с кучеku4eto e vrag ako te goni ili uhape 6te te nadviqt vragove no v tvoq slu4ai nqma sra6no 6tom nqma beleg ili rana i 6tom ne si usetil bolka nqma da bude golqma intrigata ne6to drebno 6te e i 6te ot6umi burzo ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest