Sanovnik.bg»Форум»Език на тялото»Как да изглеждаме готини на снимките

Как да изглеждаме готини на снимките

  • 27.10.12 09:09#1makeilamakeilaНовакРегистрация: 04.10.12Град: КлисураОтговори: -Как да изглеждаме готини на снимкитеКогато се снимате искате да изглеждате като модел, но колко повече снимки си правите, толкова по-трудно ви изглежда това. Как ще реагирате ако ви кажа, че мога да си направя снимки и знам как да не остана разочарована от тях. Сега ще ви кажа няколко начина, по които винаги ще изглеждате готини на снимките, които си правите. Ако искате да изглеждате добре на снимките си не пропускайте да прочетете тази статия.

    Усмихвайте се

    Една снимка може да бъде секси и без да се усмихвате, но аз смятам, че трябва да усмихнете поне на някои от тях. Снимка, на която сте усмихнати със сигурност изглежда по-добре и по-секси. Така че не се страхувайте да се усмихвате. Разберете коя е вашата секси усмивка.

    Блестящи очи


    Сигурна съм, че сте попадали на снимки, на които моделите имат блясък в очите. Разбира се този блясък може да е фалшив, но е възможно и вие да го постигнете. Единственото, което трябва да направите е да погледнете към светлината, когато се снимате.

    Не използвайте светкавица

    Не трябва да използвате светкавицата на фотоапарата, освен във случаите, когато това е неизбежно. Аз съм на мнение, че снимките навън стават най-добри. Светкавицата на фотоапарата може да остави сянка на лицето ви. Ако не искате да скривате красивото си лице със сенки не използвайте светкавицата.

    Не се прегърбвайте

    Независимо дали се снимате изправени или седнали, вие не трябва да се прегърбвате. Снимките на които сте прегърбени изглеждат ужасно. Така че разберете коя е вашата перфектна стойка.

    Изглеждайте по-слаби

    Ако искате да изглеждате по-слаба кръстосайте краката си на 45 градуса пред камерата. След това завъртете тялото си към камерата. Направете го така, както го правят звездите на червения килим.

    Избегни двойната брадичка

    За да се отървете от двойната брадичка на снимките, на които сте седнали, трябва да протегнете врата си напред и да наклоните леко главата си. Това също така ще помогне да скриете ноздрите на носа си. Следващият път, когато се снимате, изпробвайте това и вижте как двойната ви брадичка ще изчезне.

    Грима

    Ако и вие сте една от жените, които носят грим, тогава ще трябва да избегнете тъмния черен грим, когато смятате да си правите снимки. Наблегнете на по-естествения си вид, когато се снимате. Освен това мисля, че прекаляването с грима може да направи лицето ви да изглежда зле и това не може да се скрие от камерата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.13 11:40#2shhshhНовакРегистрация: 27.01.13Град: -Отговори: 6от: Как да изглеждаме готини на снимките Хубава статия. ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.13 01:33#3NadejdaNadejdaНовакРегистрация: 06.03.13Град: СофияОтговори: 1от: Как да изглеждаме готини на снимките :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest