Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам често едни и същи странни същества

Сънувам често едни и същи странни същества

  • 25.10.12 04:21#1GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72Сънувам често едни и същи странни същества Здравейте, дълго време се чудих дали да напиша това което преживях. Защото от дълго време търся отговора на това какво съм видяла, проблема е че не го намирам, а случаите като моя са само още 2 за които знам.

    Не искам тълкуване, а дали някой се е срещал с този вид същества.

    Сънувам че съм в кухнята у дома и отивам до прозореца и виждам че навън в двора ни се отваря вратата и от там влизат 5 високи около 1,90 същества облечени в тъмно кафеви дълги роби с качулки. Лицето им (ако може да се нариче лице), кръгло на цвят беше черно - или просто нямаха лица, очите им бяха огромни и бели, все едно имаха за очи вид очила,но си бяха очи. Нямам спомен мисля че единия държеше вид книга в ръцете си (но за това може и да ви излъжа). Спомням си че ръцете им бяха вдигнати нагоре,тип полукръг. Помня само че пееха църковни песни. И до ден днешен ми кънтят в ушите,като се сетя.
    В момента в който ги видях, казах "Идват". Сънят има продължение, но мен ме интересува дали се е сблъскал някой с тях.

    Защото след 2 седмици след този сън, ги чух да ми пеят на ухо. Чувах ги толкова ясно сякаш съм си надула музиката в стаята.Държа да отбележа че бях в съвсем будно състояние.

    Другите 2 случея при които се описват тези същества, са видени в реалния живот,описват ги точно както аз. Нарекли са ги качулати монаси.

    Че така...Ако някой от вас може поне да ми помогне с информация за тях. Понеже, аз така и не мога да намеря...Ще бъда благодарна. Очаквам отговорите ви.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest