Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странен сън, какво ли значи?

Странен сън, какво ли значи?

  • 20.10.12 07:43#1tedi1987tedi1987НовакРегистрация: 20.10.12Град: -Отговори: 1Странен сън, какво ли значи?Сънувах че бях навън, на място където предстоят строежи, със приятеля ми. Той оглеждаше единствения започнат строеж там, а аз бях на 200 метра от него пред един леко вдлъбнат терен, без трева... голям около 6-7 метра. Почвата беше напукана доста, и имаше бебета ВАРАНИ (големите отровни гущери), Бяха много, тъмно кафяви със кръгли светли петна. Като исках да се приближа те се страхуваха и се заравяха светкавично във почвата(не ме е страх от такива животни,по скоро съм любопитна). Реших че е най добре да се дръпна оттам но в същото време приятелят ми дойде до мен и започна да ми разправя каква работа предстои по строежа. Малко с колебание му казах че пред нас има към 30 бебета варани и той веднага скочи във вдлъбнатото място (съжалих че съм му казала). Побързах да го дръпна за ръката да излезне от там, понеже те са отровни и преди да го издърпам той улови 1 ..
    От тук съня ми става по мътен: Някой уби този варан, май двамата заедно доколкото се сещам, В следващия момент аз държах парче кост от него, беше назъбена като ключ ... Стори ми се много ценна, все едно беше ключ за нещо много важно.
    Следващото което помня, е че стоях с майка ми в колата и. Тя беше ядосана за нещо и аз и дадох тази кост с думите "може да я ползваш като ключ да си заключваш колата"
    Сънувах това преди около седмица и все се сещам за този сън, дали има някакво значение? :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest