Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?

Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?

• 17.10.12 02:15#1GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?Както всички забелязвате, съ-форумците постоянно ви съветват при негативно влияние или сблъсък с недоброжелателни същества да си всемете животинче. Обаче никой не зададе въпроса - Защо?

Както всички знаем животните са най-чистите създания на тази планета.

Още преди ние да се появим като вид,те са господствали и живяли много преди нас. Тези същества както ние наричаме - животни са пряко свързани със природата,те живеят в един общ ум.Имат изключително изострена интуиция,и винаги предусещят когато някое природно явление предстои.
    За тях мога да говоря само с любов.Няма по-невинно,по-любящо,по-добро,по-благородно създание от Животните.
    Чувствата като злоба,ненавист,ревност,омраза,агресия,ярост на тях им са чужди.Те не знаят какво е това да мразиш,не знаят какво е и да нараниш някого.
    Когато погледнете в очите на едно животно какво виждате?
    Аз виждам ЖИВОТ,виждам осъзнатост,виждам спокойствие...Виждам планетата ЗЕМЯ.

Какво общо имат животните с негативната енергия?
    Както вече обясних имат изострена интуиция и нещо което може би много не знаят - те ви пречистват.
    Как пречистват животните?
    Пречистват ви като отнемат от вас негативната енергия,за разлика от нас те знаят как да я изхвърлят.
    Какъв е процесът?
    Да речем че ви боли глава в следствие на недоброжелател,който е изхвърлил цялата си злоба върху вас.Ако имате животинче,то ще усети отрицателната енергия и ще ви пречисти,като се отърка в кракът ви,или легне в скута ви,или обикаля около вас.Когато изтеглят отрицателната енергия, те я изхвърлят като застават до дърво.
    Дървото поема отрицателния заряд, и така животното успява да се отърве от отрицателната енергия,и да преустанови положителната си.

Ето защо споменах на 2 пъти, в 2 различни теми че "Дървото е най-добрия проводник на отрицателна енергия",така те изхвърлят това което са натрупали от вас и процеса на чистене продължава,докато не ви изчистят лошата енергия.

А,до колкото знам нежеланите натрапници от друг произход - демони,духове и т.н. се страхуват от тях.Но все пак не забравяйте и че тези същества са на базата на отрицателен заряд.

Защо го правят?

От благодарност...Те не могат да говорят,не могат да изразят с думи благодарноста си че се грижитеза тях и ги обгръщате с топлина и любов.Обичайте своите любимци,пазете ги,грижете се за тях,не ги наранявайте физически и те ще ви се Отблагодарят. Надявам се всеки от вас да си даде сметка,какво съкровище си има у дома,и как това същество е плътно до вас,как споделя с вас болката - макар и мълчаливо.
    За мен няма по-голямо щастие от това да съжителствам на тази планета с тези прекрасни същества,защото ми дават спокойствието от което имам нужда.

И нещо много важно,ако в един дом има прекалено голямо натрупване на отрицателна енергия,животното ще умре,защото количеството което ще поеме, като енергия,няма да се равнява на количеството което ще изхвърли.

Обичайте своите любимци!

ПП. Държа да отбележа че тази тема я пиша от личен опит и наблюдение,както и сама съм си правила изводите за нещата.Може да изглежда написана на прост език, но надявам се е достатъчно разбираема за всички.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.10.12 10:36#2GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?des4y :Мда,много смислена статия..точно така е както го казваш.Имаш голяма информация-ти си от Пратените да помагат,жалко е че може би и теб никой няма да чуе и разбере...В "общ ум" сме с животните,цялата планета е система,свързани сме мозъчно,подсъзнателно.Ще започне Пробуждане ,но само за тези които искат да се събудят...останалите са обречени

За жалост е така.
    Аз постепенно спрях месото, поради причината че един ден се събудих и прогледнах през очите на животните, видях стреса и страха им от това преди да бъдат изколени за храна на месоядците,изпитах и видях ужаса в очите ми. До ден днешен се опитвам да постава и други хора на тяхно място за да видят, че това което правят е отвратително. Карам се на сестра ми че избива насекомите.

Защото не ние сме тези които вземат решението за отнемане на живот над дадено създание,а БОГ е този който съди и решава кой да си отиде и кой не.

Трудна е задачата на тези от нас които са избрани да помагат. Но това е то - избираш или да се осъвършенстваш или да се смесиш с тъплата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.12 05:31#3cvetelinacvetelinaРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?и аз обожавам животните.все си мисля че в предишния си живот може да съм била някое животинче.те са много чисти същества.хора който не обичат животните не могат да бъдат мой приятели.само мога да ги презирам.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.12 07:46#4GravitationGravitationРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?cveteto70 :и аз обожавам животните.все си мисля че в предишния си живот може да съм била някое животинче.те са много чисти същества.хора който не обичат животните не могат да бъдат мой приятели.само мога да ги презирам.

Всички сме започнали съществуването си като животни,но един път преродиш ли се като човешко същество се прераждаш,само като такова,защото душта вече е покварена и е започнала да трупа карма,която трябва да изчисти в следващ живот.

Аз у нас винаги съм била и продължавам да съм заобиколена от животни.Не мога без тях...Те са моята радост
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.12 05:25#5cvetelinacvetelinaРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Отрицателната енергия.Защо да си вземем домашен любимец?ти си от моята партия.бъди жива и здрава.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest