Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»ФБР призна за три катастрофирали НЛО и извънземни!

ФБР призна за три катастрофирали НЛО и извънземни!

  • 17.10.12 10:53#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89ФБР призна за три катастрофирали НЛО и извънземни!Федералното бюро за разследване наСАЩ тези дни призна за 3 катастрофирали неидентифицирани летящи обекти и извънземни, открити в град Розуел, щата Ню Мексико, през далечната 1947 година.

    ФБР разсекрети документ, в който се разказва за три летящи чинии, които били с кръгла форма, издадени в центъра и с диаметър около 15 метра.

    Във всяка една от тях било намерено и по едно тяло на хуманоид. Представителите на извънземните цивилизации били с височина около 1 метър и били облечени в метални костюми.

    Според една от версиите на американските власти катастрофата на трите летящи чинии станала в следствие на силното въздействие на новопоставени в района наземни радари.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.01.13 01:26#2Maria 28Maria 28НовакРегистрация: 23.12.12Град: -Отговори: 16от: ФБР призна за три катастрофирали НЛО и извънземни!Истина ли етова?Аз вярвам че има извънземни,по простата логика,че Вселената е огромна и е невъзможно да сме сами!Нищо не се знае за извънземните обаче и колкото и да са напреднали толкова мили да изминат?!Незнам,но съм сигурна че във Вселената несме сами.Дали да се плашима или не,незнам.Но знам че рано или късно всички ще разберат,че това не са измислици! :s: ps: :cry: :yawn: :blush: :love: :wink: :s: :blush: :yawn: :love: :wink: :x: :s: :evil: :kiss: :y: :n:           Обожавам ги тия ЕМО тикони!!!!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest