Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»АНТИГРАВИТАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ -ФАКТ!!!

АНТИГРАВИТАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ -ФАКТ!!!

  • 15.10.12 07:08#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89АНТИГРАВИТАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ -ФАКТ!!!Задължително трябва да поясним причината за водещото заглавия в тази публикация. По света има предостатъчно документирани случаи за географски точки - места, където по някакви необясними причини от гледна точка на съвременното човешко познание има и са налице прояви на антигравитация, т.е. водата тече срещу наклон, автомобил с изключен двигател самоволно се движи срещу наклон, кръгла топка се движи без външна намеса, вода не замръзва в хладилна камера, часовниците забавят хода си, някой хора свидетелстват за поява на фрустрация, когато попаднат върху подобно място.

    Тоталният скептицизъм по отношение на загадъчните, необяснимите и непонятните феномени и загадки около нас и с нас вече е „обезоръжен“ и не може да отрече и надменно да загърби съществуването на географски места, където антигравитацията е документирана, обстоятелство, което създава автоматично антискептицизъм. По наши сведения днешната „т.н. наука“ или знае причината за тези антигравитационни феномени и целенасочено не информира обществеността или е абсолютно безсилна да предложи някакво обяснение, което априори я превръща в антинаука по отношение на споменатите загадки.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.13 02:54#2ПламенПламенНовакРегистрация: 10.07.13Град: ЗеменОтговори: 6от: АНТИГРАВИТАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ -ФАКТ!!!При мен се случи нещо такова на нова година изстрелях кенче от безалкохолно и точно преди да падне се изстреля отново нагоре и то още по високо.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest