Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Лисицата пищеше адреса ни

Лисицата пищеше адреса ни

  • 12.10.12 12:49#1DimitarDimitarНовакРегистрация: 06.10.12Град: -Отговори: 1Лисицата пищеше адреса ниНаскоро сънувах нещо много странно и реших да го споделя тук:
    Бях на село за няколко дни със сестра си и едни нейни приятелки. Сестра ми ми каза да отида с тях и да им помогна с кравите. Имаше няколко крави, но с нас взехме само две. Незнайно защо (и как) ги вкарахме в двора ни.

    Трябваше да ги издоя, но едната ми каза, че няма достатъчно мляко за това. Все пак се съгласи, след като я помолих учтиво, и напълних мляко и от двете крави. Тогава погледнах към задния си двор, където имаме женско куче немска овчарка, която често вие като вълк. Започнах да чувам ужасен писклив глас. Баба ми каза "Тая пущина пак вие като лисица." Веднага обаче се оказа, че всъщност това е лисица. Отиде зад прага на вратата за задния двор и запищя адреса ни! Но това не беше той, в него помня, че имаше много букви "Т". Каза нещо от сорта на "Всичките ви животни ще умрат" и загледа жадно към кравите.

    Притеснявам се, понеже май не е много хубаво животно, което всички имаме за лукаво да пищи адреса ти...
    А след като се събудих се случи нещо друго:
    Баба ми беше дошла от село, за да си купи лекарства. Заговорихме се и тя ми каза, че на село лисиците откраднали към 100 кокошки на едни хора... А аз изобщо не бях чувал за такова нашествие там.
    Ясно ми е, че не е много на добро но ще ми кажете ли по-специално ако трябва да се пазя от нещо?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest