- 10.10.12 07:22#1Времето ще спре, алармират учениВремето се забавя и след време ще спре напълно, твърдят испански учени, цитирани от вестник “Дейли телеграф“. Макар че много хора имат усещането, че времето тече по-бързо, това се дължи на напрегнатото темпо на живот.
Учени от два испански университета предлагат теорията на изтичащото време. Те оспорват добре познатата теория за непрекъснато разширяващата се и ускоряваща се Вселена.
Наблюденията на експлодиращи звезди, показват с движението на светлината, че обектите към края на Вселената се движат по-бързо от тези, близо до центъра.
Това се обяснява с идеята за съществуване на антигравитационна сила, която раздалечава галактиките. Испанските учени обаче мислят, че приетата теория е грешна и в действителност растежът на Вселената се забавя.
Според испанските учени забавянето на времето е толкова бавно, че хората не могат да го усетят.
Със забавянето на времето, макар и първоначално всичко да изглежда по-бързо и по-бързо, ще бъде достигната точка, когато времето ще спре, планетата ни вече няма да съществува и всичко ще замръзне завинаги, пише БТА.ОтговорОтговор с цитат - 23.10.12 09:59#2от: Времето ще спре, алармират учениДоста интересно и има голяма научна доказаност. Какво ли ще стане тогава и кога ли ще е това време+? Но нещо немога да си обясня как така ще спре времето та то е в нас и ние сме в него пиша и се мъча даси го предствая но нещо това спиране на времето ??? Ако намерете нещо подобно тново моля копнете го тук стана ми доста интересно. Мерси затемата и най вече че ме накарахте да мисля по този въпрос.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest