Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Паранормални лечители лекуват с докосване

Паранормални лечители лекуват с докосване

  • 06.10.12 10:13#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Паранормални лечители лекуват с докосванеВсе по-малко хора вярват в паранормалните способности на лечители, които помагат на безнадеджно болни хора. Ако трябва да сме честни, у нас всеки трети ясновидец е шарлатанин. В последните години, станахме свидетели на репортерски разследвания, като тези на „Господари на ефира“, които разкриха не една и две такива „лечителки“, които се подиграват с болката на пациентите си, в името на парите.

    В действителност обаче има истински паранормални лечители, които лекуват само с докосване. Такъв е случаят с държавният служител Джеймс Уилямс през 1993 г., пишат от fliorir.com. Само за няколко месеца, мъжът губи почти половината от теглото си. Диагнозата се оказва най-страшната – тумор на черния дроб с големина на грейпфурт, в напреднала фаза. Лекарите не дават никаква надежда, защото разсейките са толкова много по цялото тяло, че нито химиотерапия, нито операция биха помогнали на Уилямс да оживее.

    „Бях зашеметен и започнах да се подготвям психически за смъртта! – спомня си днес Джим. – Не, не бях уплашен, просто се примирих със съдбата си и започнах да броя оставащите ми петдесетина дни!“

    Съдбата го среща със семейство паранормални лечители, които още при първите три сеанса на седмица, накарали тялото на Уилямс, да започне да „изхвърля“ тумора. Само след десетина дни жълтеникавия цвят от кожата му изчезва.

    Девете месеца по-късно Джеймс се подложил на нова ехография. Лекарите са изумени – 50 % от тумора изчезнал. Два месеца по-късно, при новите изследвания образованието намаляло с още 20 %, докато не се стигнало и до пълното чудо, за което медиците нямат обяснение – туморът изчезнал напълно.

    Дали вярвате в чудесата или не, всеки знае за себе си. Но този случай не е единичен. Във Великобритания са регистрирани хиляди подобни. Което ще рече, че паранормалните способности съществуват, напук на тези, които се присмиват и не вярват.

    Лечителите лекуват само с докосване, а странното е, че има и такива, които лекуват без пряк контакт с пациента.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest