Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»За или против – ЛЮБОВНИ ЗАКЛИНАНИЯ

За или против – ЛЮБОВНИ ЗАКЛИНАНИЯ

  • 06.10.12 09:29#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89За или против – ЛЮБОВНИ ЗАКЛИНАНИЯВъпросът за етика в магьосничество предизвика много дискусии сред хората, които търсят и експериментират с магии и отвари, специално по отношение на любовта.

    Трябва да разгледаме въпроса многоъгълно, за да извлечем един общ еднозначен отговор. Глобалната мрежа предоставя все повече и повече материали относно любовни ритуали, отвари и магии.

    Преди всичко магиите, ритуалите т.е. това което се прави трябва да е свързано с реална ситуация. Може да се вземе пример заклинание което променя човешката съдба за се случат определени събития, които за този момент ни се струват правилно. Какво ще кажете за тези, които би трябвало да накарат вашия партньор да промени отношението си спрямо вас и възстанови? Вашия аргумент е любовта. В действително съществуват ритуали, заклинания и магии, които могат да ви помогнат значително без да има отрицателни последствия на по- късен етап за вас.

    Разбира се съществуват и магии, които се използват за въздействие в отрицателен аспект. Тяхната цел е да манипулират в негативен аспект, много често е да бъде отстранен даден човек и предизвикването на върволица от неприятности.

    Съществуват космически закони във вселената, един от тях е, че всяко действие се връща три пъти при поръчителя му. Желателно е когато започнете работа с подобен вид материя да потърсите някой, които да ви съветва докато дойде момента да сте сигурни, че може и сами да работите с тази материя. Разбира се, ако не желаете да работите в тази сфера, но просто да се възползвате от нейните възможност отново е много важно да откриете професионалист, които притежава нужните умения и опит за да съгради за вас правилната енергийна структура и да получите желаните резултати.

    Независимо от вашите действия, не магията ще основния бумеранг, които един ден е възможно да се върне ,а вашата умисъл и енергия която сте вложили при подготовката и реализацията на самия ритуал.

    Сферата на магията – доброто и лошото са по равно. Вие сами трябва да обмислите дали може да поемете отговорността на един ритуал, магия, отвара извадена от интернет или да потърсите професионална помощ. Защото, както казах закона повелява, че това което правите се връща тройно при вас.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest