- 04.10.12 08:29#1Необяснима случкаЗдравейте!!! Преди почти 2 години дядо почина, приех го много тъжно. В деня когато дядо почина бях се върнала от училище. Тате беше вкъщи и телефоно му звъна, беше леля тя каза на тате лошата новина. Докато тате говореше, аз разбрах какво се е случило незнам как но имах пречуствие. Баща ми затвори телефона и аз го питах какво е станало, той каза най-лошото, прегарна ме и ме целуна.
Отидохме вечерта при баба там се чувствах спокойна и в безопасност. Седнахме в кухнята и почнахме да си мислиме за него и една близка жена-роднина на баба запали цигара за него понеже преди е пушил. Аз си мислех на ум и казах "Дядо, ако не ти се пуши бутни цигарата" и тя падна и изгори покривката - НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ!!! Направих тази тема защото исках да споделя с някого!! А забравих да напиша, че после следваха сънища и още необясними неща !ОтговорОтговор с цитат - 05.10.12 12:41#2от: Необяснима случкаНищо странно мила това е съвсем нормално. Нали старите хора казват че когато почине човек до 40 дни тои е все още в дома си или духът му по точно. Вие с дядо ви сте имали доста силна връзка затова се е свързал с теб и ти с него иначе тази връзка е немислима. Тои е добър и достоен човек, но времето минава на всички ни. Ти все още си доста превързана към него дори и след толкоз време.- Тази връзка която сте имали преживе не се унищожава толкоз бързо иска се доста време с което ти разполагаш. Защото ти се една добра душица, едно наистина ангелче красиво и кротко понякога. Не се ласкай това не може да се каже за този и онзи но всеки си има минуси и плюсове. Така че остави дядо си на мира от твоите мисли защото доста мислиш за него и така не го пускаш да си отиде. Не мисли толкоз остави го на воля гледай напред миналото вече е вчера гледай днес утре е вече бъдеще
Успех миличка дано съм ти помогнала. Усмихвай се все така лъчезарно и остави си детското в теб не порасвай толкоз бързоОтговорОтговор с цитат - 05.10.12 06:36#3от: Необяснима случкаБлъгодаря много !!!! Но, защо вече не го сънувам ?? ОтговорОтговор с цитат
- 07.10.12 08:35#4от: Необяснима случкаДано повече нямате такива проблеми
и сънищата ви да вещаят само хубави събития
успехОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest