Sanovnik.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Как една жена да прави секс за първи път.

Как една жена да прави секс за първи път.

  • 04.10.12 12:14#1makeilamakeilaНовакРегистрация: 04.10.12Град: КлисураОтговори: -Как една жена да прави секс за първи път.Първият полов акт – подготвени ли сме за него? Страх. Неувереност. Това са нормални чувства. Ако знаем малко повече за него предварително, може би ще сме по-подготвени и всичко ще мине гладко. Ето няколко съвета за всички млади момичета, на които първият път все още предстои:
    1. Бъди сигурна, че желаеш това. Не опитвай с всеки. Не опитвай при случайна среща или просто ей така.
    2. Бъди трезва – алкохолът само привидно помага, но всъщност пречи и на двама ви, особено за първи път.
    3. Осигури сигурност – презервативът ще е най-доброто решение.
    4. Познавай тялото си – да, говорим за мастурбирането, което със сигурност си опитала вече, далеч преди първия път с мъж. Това не е срамно, не е и неприемливо. Ако познаваш тялото си и какво ти носи удоволствие ще знаеш по-добре какво искаш и от него при половия акт.
    4. Отпусни се – ще имаш основание да го постигнеш, ако си изпълнила горните препоръки. Не бързай.
    5. Остави нещата, които си гледала по списания или еротични предавания за друг път – всякакви фетиши, игри с бельо и т.н. И за това ще дойде времето, но по-нататък, не от първия път.
    6. Комуникирай – поговори с него за чувствата си, за това, че ще ти е за първи път. Не се срамувай и го направи.
    7. Имай реалистични очаквания – знай, че невинаги първия път можеш да получиш максималното удоволствие. За това е необходимо време, опит. Така е дори с всеки нов партньор – телата трябва да се опознаят взаимно, а за това трябва време. Скоро ще се научиш да споделяш по-добре какво искаш за своето тяло, емоции и чувства. :love:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest