Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Още един странен сън

Още един странен сън

• 04.10.12 11:55#1ИнаИнаРегистрация: 04.10.12Град: -Отговори: -Още един странен сънЗдравейте,
    Сънувах много странен сън.
    Бях гладна и видях наблизо, че продават закуски.
    За да можех да си купя, трябваше да сляза в един приземен етаж /нещо като мазе отвън и на прозореца бяха наредени въпросните закуски/.
    Слизам аз, насреща ми една възрастна жена с бяла коса. Пред нея на плота наредени едни стари, прегорели, твърди, не ставащи за ядене закуски. Питам колко струва една, и тя ми каза около 4-5 лв едната/не си спомням точно/. При което аз реагирах на по-висок тон нещо от сорта на "как може да продавате такива боклуци и да им искате толкова висока цена".

И изведнъж тя скочи срещу мен, промени й се цялата физиономия - от мило бабе, имах чувството,че беше се превърнала във вещица - каза някакви думи, нещо пред мен СВЕТНА /като светкавица, много ярка и близка/, и в същото време аз...ИЗЧЕЗНАХ. Не си виждах тялото, станах невидима. В същото време се почувствах толкова леко...
    Изплаших се много в съня си и се събудих.
    Ще се радвам, ако някой може да ми обясни, какво означава това.
    Предварително благодаря.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.12 12:54#2мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Още един странен сънЗдравейте
    Това е много явен сън няма какво да се чудите. Претърпели сте доста кризисен перйод който вече е в миналото, но за тази цел не сте си дали никаква поука. Ето какво трябва да направите Отивате в магазина за хляб и купувате най скъпата бяла погача отидете в някоя мъжка църка и дайте на попа да я опее за здраве когато я опее я раздайте на бабите в църквата или където и да е не се притеснявайте за нищо. Вие си имате ангел храните. Нищо че в момента нещата при вас не вървят. Вярвайте в себе си само направете това което ви написах. И също може да дадете на някои да ви върже един червен конец на китката носете го докато можете ако се скъса не се притеснявайте.
    Успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest